Reklam

Buffalo Sabres - New York Rangers: 2

Matchcenter
7 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
KeyBank Center
6 okt 2018 at 21:24 (Uppdaterad 7 okt 2018 at 03:54) 06/10
34
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Inatt har vi ett intressant möte där vi tittar på Rasmus Dahlins Buffalo i matchen mot Henrik Lundqvists Rangers. Jag tycker fortfarande det unga Buffalo har mycket att bevisa och historiken talar dessutom för gästerna.

Buffalo förlorade den första matchen med 0-4 hemma mot Boston. Mycket fokus var såklart på Rasmus Dahlin som gjorde sin första match i NHL. Han var inne på ett mål bakåt, men i övrigt gör han det helt okej och han kommer garanterat växa ju längre säsongen går. Inatt får dem en ny chans och det mot ett lag som också är inne i en liten ombyggnation. Jag tror som såhär helt enkelt. Buffalo har fortfarande väldigt mycket att bevisa och man var ett av ligans klart sämsta lag under förra säsongen. Till den här säsongen har man väl kvar stommen i truppen, men de yngre har blivit ett år äldre, vilket borde kunna bli bra. Däremot så tycker jag att man fortfarande känns lite tunna, trots att man har ett rätt offensivt spännande lag på pappret. Rangers är också inne i en liten förvandling och kommer med all säkerhet missa slutspelet den här säsongen. Rangers gjorde en bra match i premiären mot Nashville, men fick ändå stryk med 2-3. Lite ineffektiva, men ändå ett helt okej spel. Idag möter man ett klart sämre motstånd och jag tror man kan vinna mycket på ett snabbt omställningsspel och man lär få sina chanser idag.

Talar för spelet

  • Historiken. Rangers och Henrik Lundqvist har trivts mot Sabres de senaste säsongerna. 7-3 i i matcher inbördes och Lunkan har en grym räddningsprocent mot just Buffalo.
  • Buffalo har haft mycket förväntningar på sig. Man blev nollade i match ett och kommer förmodligen vara ännu hetare idag. Det kommer garanterat betyda att man kommer chansa hårt framåt och det brukar i regel göra att man också går bort sig både en och två gånger.
  • Rangers omställningsspel. Man har alltid varit starka på just det här spelet. Idag kommer man vara lite tillbakadragna för att sedan utnyttja Buffalos misstag och gå snabbt på kontring. Den här punkten tillsammans med den övre är guld värd.
  • Rutinen. Rangers har ett rätt så ungt lag, men Buffalo är ännu yngre och klart mindre rutin.

Talar emot spelet

  • Den individuella skickligheten är kanske snäppet högre hos hemmalaget. Man har många talangfulla spelare och i sina bästa dagar bör man kunna slå väldigt många lag.
  • Sagan Rasmus Dahlin. Draftetta och en stor hype kring denna spelare. På något sätt känns det som att hans första mål kommer komma inom väldigt få matcher, kanske redan inatt.

Jag tror mig ändå ha gameplanen väldigt klar inför den här matchen. Buffalo kommer föra spelet och det bör passa Rangers fullkomligt utmärkt. Jag testar NY Rangers inklusive OT/SO till oddset 2.15 hos Comeon

Lycka till!

/Heden

  • 500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback