Reklam

Brynäs IF - Växjö Lakers HC: 2

Matchcenter
24 mars 2018 at 14:45 - Hockey, Sverige - SHL
23 mar 2018 at 21:58 (Uppdaterad 25 mar 2018 at 20:57) 23/03
87
0
Chans (1-X-2): 25-15-60%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 3-5
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Läge för 3-1 i matcher för Växjö borta mot Brynäs. Brynäs fortsätter att dras med mycket skador. Jag är tveksam att hemmaspelarna orkar stå emot stora tunga Växjö.

2-1 i matcher till Växjö och i match tre var det verkligen en rättvis utgång med 4-0. Brynäs gjorde en bra första period, men därefter var det Växjö för hela slanten. Bland annat vann smålänningarna andra perioden med 3-0 och 16-0 i skott. Det säger en del om skillnaden mellan dessa två lag.

Vad talar för:

► Klasskillnaden mellan lagen. Brynäs lyckades vinna en match tack vare sitt powerplay när laget gjorde fyra mål och V. Fasth hade en mindre bra dag på jobbet. 
Växjö växlade upp därefter och vann med klara 4-0 och det syns vilken skillnad det är på spelartrupperna.
► Skadorna i Brynäs- Gävle-laget saknar fem spelare som går i den så kallade "hjärntrappan". Inte blev det bättre när M. Ersson blir avstängd för att ha knuffat en linjedomare i match tre. Tunga pjäser är borta dessutom, J. Alcén, J. Granström och E. Fälth för några namn.
► Problemet på hemmaplan. Brynäs har inte fått spelet att stämma den här säsongen i Gavlerinken utan förlusterna har duggat tätt. Spelet har som verkligen låst sig och segern mot Växjö hemma var den andra på tio matcher.
► Målvaktskampen. Victor Fasth mot David Rautio. Det är en sån enorm skillnad på dessa två målvakter. Fasth är en av Sveriges bästa målvakter och Rautio är inte i närheten. Dessutom har Rautio haft ett slutspel där han har blandat och gett en hel del och är inte alls särskilt stabil.

Vad talar emot:

► Växjö odisciplin. Laget har en enorm förmåga att dra på sig utvisningar och Brynäs har som sagt gjort fyra mål på smålänningarna i en och samma match i den spelformen. Det är mycket onödiga utvisningar som blir kostsamma när A. Palushaj, J. Ikonen och R. Gunderson är på isen. Växjö måste hålla i disciplinen om det ska bli seger.
► Brynäs har stört Växjö många gånger den här säsongen. Under grundserien vann laget en match och och tog poäng i två. 
► Trycket är på Växjö. Ingen tror på Brynäs i den här matchserien och laget har bara allt att vinna. 

Brynäs kommer verkligen ge allt för att vinna matchen. Däremot är Växjö så mycket bättre och har knappt några skador i laget så det ska sluta med en bortaseger. 
Med tanke på att det lutar åt Skellefteå i semifinal kommer Växjö vilja avgöra den här matchserien så fort som möjligt för att kunna vila och förbereda sig. 

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback