advert

Brynäs IF - HC Třinec: 1

Matchcenter
12 december 2017 at 18:30 - Hockey, Europa - Champions Hockey League
11 dec 2017 at 00:33 (Uppdaterad 16 dec 2017 at 00:05) 11/12
70
0

Chans (1-X-2): 52-18-30%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-5
William Hill Spela nu hos William Hill
Returmöte i CHL där Trinec från Tjeckien vann med 3-1 hemma över Brynäs. Oddsen i första mötet startade runt 2,20-2,25 Trinec men föll ned mot 2,10-2,15 innan matchen. Brynäs hade en rejäl frånvarolista just i den matchen men höll uppe spelet väldigt bra. Nu bör laget vara mycket större favoriter än så, och troligen har oddset sjunkit ner mot 1,80 till matchdag. 2,00 är fullt godtagbart och spelas hos William Hill

Brynäs förlorade första matchen i Tjeckien efter att haft ledningen med 1-0 inför 3e perioden. Men 3 raka mål av Trinec gjorde att den kvällen blev förstörd för Gävlelaget. Som Brynäs uppträtt på senaste tiden i SHL är det dock inget snack att formen sitter där, och att det kommer bli helt annat på hemmaplan, även om Trinec inte ska underskattas på något sätt.

Talar för Brynäs:

  • Laget måste vinna eftersom de har 1-3 underläge att ta igen.
  • Hemmaplansfördelen ska förhoppningsvis slå väl ut och ge en extra trygghet åt Brynäs
  • I första mötet i Tjeckien saknades bl.a Simon Bertilsson, Elias Fälth, Juuso Ikonen förutom att Sundqvist, Granström, Paille och Sandström var borta sen tidigare. Nu har Brynäs fått åter den förstnämnda trion vilket är mycket viktigt, även om det är ? för om Ikonen spelar CHL eller ansluter till Finska landslaget innan matchen.
  • Formen, Brynäs har 6 raka segrar i SHL och 8 raka matcher med poäng. Motståndarna Trinec har 10 poäng på deras 6 senaste matcher.

Talar mot spelet:

  • Trinec har ett antal meriterade spelare i laget med Martin Ruzicka och Tomas Marcinko och Örebrobekantingen Lukas Krajicek. Ligger 4a i inhemska ligan och är på intet sätt ett dålig lag.
  • Har 3-1 att gå på, kan därmed spela lite mer avslappnat och all press ligger på Brynäs

Med tanke på vad Brynäs visar upp för stunden i sitt spel, fart, aggressivitet, stabilitet så ska man vara större favoriter än så här i returen. Det blir givetvis tufft, men även om det är så är oddset 2,00 på rak 1a högt just nu. Lär stänga betydligt lägre, om inga nya avbräck inkommer för hemmalaget.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback