advert

Brescia - Salernitana

15 oktober 2016 at 17:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 14:57 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Brescia spelade 2-2 senast. Nu saknar man viktiga spelare centralt samtidigt som man spelar offensivt på hemmaplan. Salernitana har absolut kvalité framåt och borde kunna göra mål här. Öppen match att vänta?!

Efter att Brescia fått med sig 1 poäng på bortaplan mot Verona efter 2-2 så känner man sig nog väldigt nöjda trots att man hade ledningen 2 gånger, för det var en match som Verona ägde fullständigt och borde vunnit. Men Brescia visade att man har bra kvalité framåt i både Caracciolo och Torregrossa. När man nu ska spela på hemmaplan så kommer det vara ett Brescia som kommer spela betydligt mer offensivt än vad man gjorde senast där man valde att spela mer defensivt, ändå släppte man till massor av chanser. Men tränare Brocchi gillar att spela offensivt vilket man sett i andra matcher, så som 0-3-vinsten borta mot Cittadella bland annat, eller 2-2 hemma mot Carpi i matchen innan den.

Man har dock tunga avbräck här vilket ställer till det defensivt. Både Pinzi och Martinelli är två tunga avbräck centralt på mittfältet och det är inte alls bra för defensiven detta. Man saknar dessutom mittfältaren Dall'Oglio som varit skadad en längre tid.

Och så kollar vi då till Salernitana som kommer från en svängig seger med 2-1 hemma mot nykomlingen Benevento senast. Och man har nu gjort 2 mål i 3 raka matcher ändå har man bara 2 segrar, för att i bortamatchen mot Spal släppte man in 3 mål och torskade näst senast. Man är normalt sett klart starkare på hemmaplan, men tycker inte att man ska underskatta Salernitana då dom har flera spelare som håller bra klass. Bland annat Rosina, Coda, Zito, Della Rocca, Donnarumma för att nämna några. Alla finns tillgängliga till denna match vilket är klart positivt, framförallt för offensiven. Och man kommer få chanser i den här matchen då Brescia kommer vara det offensiva laget och kan vara aningen för naiva ibland.

Man har tagit ut en bra trupp till denna match och man har ett väldigt bra skadeläge just nu och inga avstängningar heller. Tror det finns en viss skrällchans här idag faktiskt och man lär inte gå mållösa från denna match. Förra säsongen spelade dessa lag två chansrika matcher. 3-0 till Salernitana på hemmaplan och det slutade 2-2 borta mot Brescia.

Jag tror detta blir en öppen och chansrik match där vi har två lag som gärna anfaller när chansen ges. Jag spelar över 2.5 mål till oddset 2.00 hos ComeOn. En insats strax över medel åker in här. Avanti!!
  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
Feedback