advert

Brescia - Avellino

21 januari 2017 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:24 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Brescia är ett spelande lag som gärna spelar offensivt och på hemmaplan är man starka. Man möter ett Avellino som är seriens sämsta bortalag och som har en del avbräck i truppen. Första känslan sa 2-1 och det något sådant resultat jag tror på här.

Ja Brescia ligger i mitten av Serie B med 27 poäng där 20 av dom tagits på hemmaplan, så det är inte så mycket snack om vart man trivs som allra bäst. Det är också på hemmaplan man gjort flest mål. Man är ju ett spelande lag som gärna går spelar offensivt som man kan göra på hemmaplan allt som oftast. Seger här och man är på allvar med i kampen om en playoff-plats till våren, bara 2 poäng dit men en drös med lag emellan så 3 poäng skulle verkligen hjälpa till. Man har dock avbräck defensivt som gör att jag sneglade mer på ö1.5 snarare än den raka 1an här. ordinarie målvakten Minelli saknas, liksom ordinarie mittbacken Somma. Två avbräck helt klart. Men även ordinarie mittfältaren Martinelli saknas här. Positivt dock är att man värvat den erfarne offensiva mittfältaren Mauri, tidigare i Lazio bland annat. Det lär bli ett trevligt tillskott i Brescia nu under vårsäsongen. Men man har ju även offensiva spelare som Bisoli, Caracciolo och Torregrossa att tillgå sen tidigare.

På andra sidan har vi ett Avellino som haft mycket skador under säsongen som helt klart stört laget. Strax innan uppehållet kändes det som man var lite på uppgång sen nya tränaren Novellino tog över. Avellino blev lite mer offensivare än innan och det syntes även i matcherna som innehöll fler mål än tidigare. Man är dock riktigt dåliga på resande fot denna säsong, faktiskt sämst i serien med endast 3 poäng på 10 matcher och 18 insläppta mål. Nu har man dessutom tappat ordinarie målvakten Frattali till Parma, visserligen ersatt med Fiorentinas andremålvakt Lezzerini som jag inte alls har någon koll på. Så det är ju ett frågetecken hur väl han passar in liksom. Annars så har vi flera spelare fortsatt borta här. Ordinarie backarna Asmah och Perotta är två av dom, men även mittback Migliorini och mittfältaren Gavazzi som varit långtidsskadade. Även mittfältaren Bidaui och anfallaren Camara saknas.

Vi kommer säkerligen få se ett Brescia som går för 3 poäng. Man har avbräck defensivt men med en ganska fin offensiv borde ha stor chans på att göra minst 2 mål här. Så Brescia över 1.5 mål till 2.20 är mitt spel i den här match, finns hos Folkeautomaten. Avanti!
  • Massivt spelutbud
  • Tilltalande design
  • Bra odds

Kommentarer

Feedback