Reklam

Braunschweig - Kaiserslautern

17 oktober 2016 at 22:15 - Fotboll, Tyskland - 2. Bundesliga
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Vi har en match i Bundesliga 2 idag, det är toppen mot botten. Braunschweig tar emot Kaiserslautern hemma på Eintracht-Stadion. Den här matchen ska bara hemmalaget vinna!

Braunschweig har fått en kalasstart på säsongen, man ligger på 1:e plats i ligan med 19 inspelade poäng. På hemmaplan har man tagit fullpott, det har blivit fyra raka vinster och en målskillnad på 12-4. Man har också gjort minst 2 mål per match på hemmaplan. Visst, man kanske inte har mött de allra bästa motståndet på hemmaplan än men sedan håller inte Kaiserslautern speciellt högklass heller. På alla 8 spelade matcher, har man ett snitt på strax över 2 gjorda mål per match. Kumbela heter spelare som har gjort flest mål för dem, forwarden har gjort 6 mål hittills, har även gjort mål i 2 raka matcher nu. Bredvid han brukar man spela med Nyman eller Biada, dem har gjort 2 mål vardera.

Eftersom Biada är skadad så kommer troligtvis Nyman starta denna match. Till kvällens match får man även klara sig utan ytterbacken Ofosu-Ayeh p.g.a skada.

Kaiserslautern parkerar på 16:e plats och med 6 inspelade poäng. Man har hittills bara vunnit en match och den kom mot nykomlingen Dynamo Dresden (3-0) i den matchen gjorde forwarden Zoua 2 mål, olyckligt för Kaiserslautern är att han är skadad nu. Dem har en del avbräck till kvällens match, iallafall offensivt. Mittfältarna Gaus och Halfar är borta, sedan är anfallarna Jacob, Osawe och Przybylko även borta. Av dem fyra mål man har gjort hittills så kommer ingen utav dem målgörarna kunna vara med idag. Att man sedan har gått mållösa 6 gånger på 8 matcher, det är bedrövligt dåligt!

När man har stött på topplagen t.ex. Hannover (4-0) och Heidenheim (3-0) så har inte defensiven hållit alls. Man kommer få det svårt även mot Braunschweig.

Det är en match som bara Braunschweig ska vinna. Man spelar på hemmaplan, Kaiserslautern har dålig form och flera avbräck. Jag kommer testa en högre insats på Braunschweig över 1,5 mål och det gör jag hos Betway.

 
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter
Feedback