Reklam

Boston Bruins - Pittsburgh Penguins: Över 5,5 Mål

Matchcenter
2 mars 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
1 mar 2018 at 17:59 (Uppdaterad 2 mar 2018 at 05:48) 01/03
26
0
Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 100,80%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss: 8-4
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Match inatt mellan två giganter i Eastern Conference den här säsongen. Boston tar emot Pittsburgh och jag förväntar mig en riktigt sevärd match. Mycket chanser, en hel del gruff och ett snabbt anfallsspel.

Boston ligger trea i Eastern Conference på sina 84 poäng och har enligt mig varit ett av ligans bästa lag den här säsongen. Formen är fortfarande godkänd, men kanske lite på nedgång känns det som. I vilket fall så är man fortfarande riktigt bra och med tanke på att Pittsburghs defensiva kvalitéer kanske inte övertygat speciellt så bör man återigen ha goda chanser att dunka in ett par mål. Rick Nash gjorde sin debut senast för Boston och stod för ett mål direkt. Han må kanske vara en aning avdankad, men han har rutinen och jag tror han kommer bli nyttig för Boston framöver. Det är en klar förstärkning i mina ögon. Pittsburgh åkte lite oväntat på stryk senast i matchen mot Devils. Man gjorde det bra och skapade i vanlig ordning väldigt mycket målchanser, men ibland vill pucken helt enkelt inte in. Den senaste tiden har man dock varit i en riktigt sjuk form, framförallt offensivt sett där egentligen alla har varit med och producerat. Jag tror man har goda chanser igen att göra mål trots att man möter ett riktigt bra lag. När det gäller Pittsburgh så känns det aldrig riktigt som att man kan lita på det defensiva. Man vinner många matcher, men på senaste tiden har det varit målrika tillställningar. Enda undantaget var väl egentligen senast. Dock om man ser till antalet bra målchanser så borde man utan tvekan kläckt linan då med. Inatt är oddset okej och jag tror återigen på en match med många målchanser.

Talar för spelet

  • Två riktigt starka offensiver. Boston har varit ett av ligans bästa lag över hela banan den här säsongen och Pittsburgh har öst in mål under den sista halvan. Dessutom är lagen kryddat med två färska nyförvärv i Nash och Brassard.
  • Pens defensiv är väl aldrig nåt som känns helt säkert om man ser på hur de utför matcherna. De är väldigt offensiva av sig och lämnar ibland lite väl stora luckor bakåt. Man släpper tre mål/match i snitt och det är rätt mycket för att vara ett topplag.
  • Inbördes mellan lagen har det genom åren varit målrika tillställningar och matcher där det varit väldigt många målchanser. Jag ser inte att det ska bli någon större skillnad till dagens match.
  • Pens saknar fortfarande Matt Murray som varit i riktigt bra form de senaste veckorna. Ersättarna Tristan Jarry och Casey DeSmith har gjort det bra, men är fortfarande inte lika vassa som väldige Murray.

Talar emot spelet

  • Bostons defensiv är vass. Man har släppt in få mål och man är starka på hemmaplan. Minst mål i ligan har man släppt in och överlägset minst i Eastern Conference.
  • Det finns alltid en risk att lag med starka offensiver inte vågar sig på att vara så offensiva som man brukar vara, utan istället försöker sänka motståndarnas fart och försvara sig bra.

Jag tror i alla fall på en match där vi får ett öppet spel med bra fart och många målchanser. Det brukar oftast vara bra anledningar till att spela ett överspel och så tror jag även idag. I mitt tycke är oddset bra och jag spelar över 5.5 mål till oddset 1.82 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback