Reklam

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
14 september 2018 at 20:30 - Fotboll, Västtyskland - 1. Bundesliga
Signal Iduna Park    Benjamin Cortus
13 sep 2018 at 23:57 (Uppdaterad 14 sep 2018 at 22:23) 13/09
35
0
Chans: 65%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
10bet Spela nu hos 10bet

Dortmunds inledning på denna säsong är helt klart godkänd. Två tuffa motståndare inledningsvis och har fått med sig fyra poäng. I första matchen spelade man mot Leipzig hemma på Signal Iduna Park. Dortmund som alltid har starkt hemmastöd spelar som oftast bra hemma och så även mot Leipzig. En jämn tillställning där Dortmund var snäppet vassare på att sätta dit målchanserna. Nytt tillskott i truppen för i år är belgaren Axel Witsel som efter lång tid borta i Asien bestämde sig för att komma till Bundesliga och Europaspel. Witsels hemmapremiär började alldeles lysande där han var en av målskyttarna i matchen mot Leipzig som slutade i 4-1 vinst till Dortmund.

Förra säsongen slutade inte riktigt som Dortmund hade tänkt sig. Man hade räknat med att de skulle vara med och kanske ta andraplatsen bakom storfavoriten Bayern München men så blev inte fallet. Istället blev det en fjärdeplats efter en dålig avslutning på säsongen. Nu har man värvat in ett gäng spelare som förhoppningsvis ska stärka truppen, däribland Axel Witsel som är den största värvningen. 

I denna omgång möter man Eintracht Frankfurt. Frankfurt är ett målrikt gäng där man kan släppa in många mål men också vara skapliga offensivt och producera framåt. I förra säsongen blev de nästan tre mål per match i Frankfurts matcher. Densamma för Dortmund.

Inbördes har båda lagen gjort mål i de senaste fem mötena och jag tror att det kan bli så även denna match. Båda lagen gör mål till 1,74!

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback