Reklam

Boden - Örnsköldsvik: 2

11 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
11 nov 2018 at 00:29 (Uppdaterad 11 nov 2018 at 18:21) 11/11
76
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 136,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Som bekant för många så lägger han inga skridskor på hyllan än. Conny Strömberg har skrivit på för Örnsköldsvik där han såklart väntas att producera och göra succé. Jag är inne på att han höjer laget direkt.

Boden spelade vi emot för en omgång sedan när man fick stryk hemma av Östersund och det rättade vi som sagt grönt till ett skönt odds. Idag går vi emot dem igen. Boden rankades högt av många inför säsongen och har säkert potential att bli bra och är inte heller ett dåligt lag, men något saknas. Man känns inte lika starka som man var förra säsongen och lever farligt i många matcher. Örnsköldsvik kanske inte heller har gått lika bra som förra året och ligget en bit efter Boden i tabellen. Det är dock inget snack om att spelet finns där. Nu har man också plockat in Conny och det bör såklart lyfta lagets, framförallt offensivt där man haft sina stora problem. Jag är inne på att han börjar producera direkt och oddset är då aningen högt på gästerna här.

Talar för spelet

  • Boden är som sagt inte lika starka som man varit. De har en del problem och fick senast stryk av Teg som är ett klart sämre lag än ÖHF. 
  • Örnsködsvik har en bra defensiv och en bra grund att stå på. Det gäller bara för dem att få lite utdelning och med tanke på att matchen förmodligen kommer att bli tight så bör man kanske dra en liten fördel av detta.
  • Conny måste givetvis nämnas. Han är ingen speedkula, men har ett spelsinne som få spelare har på den här nivån. Kommer garanterat höja dem offensivt och framförallt i PP.

Talar emot spelet

  • Boden är ett bättre lag på pappret om man ser på det viset. Man har en lite bredare offensiv över fyra kedjor. Kan vara skillnaden.
  • Hemmaplan för Boden är såklart en fördel. Alltid starka där och dessutom är ÖHF lite sämre på resande fot.

Boden är såklart rätta favoriter i den här matchen, men oddset är högt på ett lag som inte är så mycket sämre än vad hemmalaget är. Jag testar Örnsköldsvik att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 3.40 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback