Reklam

Bnei Yehuda - Maccabi Tel Aviv: (AH: -1,5) 2

Matchcenter
24 december 2019 at 19:15 - Fotboll, Israel - Ligat ha'Al
22 dec 2019 at 16:55 (Uppdaterad 24 dec 2019 at 21:05) 22/12
38
+1
Chance (1-X-2) including handicap: 45-0-55%
Spelvärde: 116,60%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Kommer ni ihåg Malmö FF:s väg till Europa League-spelet? På vägen besegrade man israeliska Bnei Yehuda, som här tar emot omöjligt Maccabi Tel Aviv.

Om MFF tog en bekväm bortaseger i slutet av augusti är det ingenting mot vad Maccabi Tel Aviv kommer göra här. Gästerna är överlägsna i den israeliska ligan, de toppar tabellen och har bara släppt in ett enda mål på 14 matcher.

Maccabi Tel Aviv bygger sitt spel på en tajt defensiv och metodiskt kantspel framåt. Det har fungerat otroligt bra hela säsongen, men senast överraskades man av Hapoel-laget Umm al-Famm. Efter två tidiga mål av Maccabi vek man ned sig fullkomligt och släppte in tre (!) bollar.

Det ska dock sägas att detta var en cupmatch, men jag kan ändå läsa mig till en hel del revanschlust i laget, vilket jag tror Bnei Yehuda kommer få smaka på här. 

Cohen och Ofoedu i offensiv spets

Mycket talar för att det här blir Maccabi Tel Avivs elfte seger den här säsongen och givet den otroligt stabila defensiven, tillsammans med offensiva krafter i Yonatan Cohen och nigerianen Ofoedu, bedömer jag att de har alla chanser för att göra ett par-tre mål i matchen.

0-2 blir utgångstipset, även om jag tror det kan rinna väg mer än så!

Här kan du läsa alla speltipsBetting.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback