Reklam

Bernarda Pera - Kateryna Kozlova: 2

Matchcenter
26 maj 2019 at 15:20 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 6, Stade Roland Garros
25 maj 2019 at 22:33 (Uppdaterad 26 maj 2019 at 16:52) 25/05
23
0

Franska Öppna damer, underlag: Grus

Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 137,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Jag tror att Kozlova är lite bättre än Pera som spelare.

Kozlova skrällde ordentligt förra året när hon slog ut regerande Franska Öppna mästaren Jelena Ostapenko i raka set men åkte sedan ut med 2-1 mot Daria Gavrilova i andra omgången. Men hursomhelst bra att slå Ostapenko som hon innan det hade plusstatistik på. Nu är hon rankad högre än då (66) inte långt från sin högsta ranking 62. Hon får möta Bernarda Pera i första omgången och det är ingen dålig lottning, ganska bra faktiskt. En kvalspelare som hade problem mot 18 åriga slovenskan Kaja Juvan i sista kvalomgången.

Bernarda var favorit att kvala in som en av kvalets högst rankade spelare så det är ingen skräll att hon tagit sig hit. Förra året vann även hon i första omgången precis som Kozlova men det va mot lite sämre motstånd i form av Elena Vesnina som var på god väg att lägga av redan då. Hon åkte sedan ut i andra omgången även hon.

Vem ska man då spela på här och varför? Kozlova är det självklara valet för oddset på henne är helt fel för jag kan inte hitta någon anledning till varför hon ska stå i 2.50 att vinna den här matchen. Anledningen till att Pera blir överskattad är troligen att hon kvalat in och ska då ha någon fördel av det. Borde vara mer jämna odds och sett till ranking och tidigare resultat på grus så bör Kozlova som nyligen slagit t.ex. Karolina Pliskova i Madrid kanske även vara favorit.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback