Annons

Ben Shelton - J.J Wolf: 1 - Speltips

23 januari 2023 at 06:00 - Tennis, Australien - Australian Open
21 jan 2023 at 16:51 (Uppdaterad 23 jan 2023 at 20:34) 21/01
64
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Det är fel favorit här. Det är jag helt övertygad om.

Det är svårt när en spelare kommer fram så snabbt som Shelton gjort. Han har varit riktigt bra på challengertouren. Han är nu inne på atp-touren utan att ens spelat jättemånga proffsturneringar. Och nu är han på väg mot topp-50 med de poäng han tar i den här turneringen. Jag ska ärligt säga att jag nog missbedömt honom lite. Det är lätte att tänka att stegen är tuffare än de är men när jag såg honom krossa Popyrin idag. Jag tycker det är omöjligt att inte sätta honom som favorit i den här matchen.

För han krossade som sagt Popyrin, Shelton, och det kändes som den mest naturliga saken i världen. Fullständigt bombsäkert servande och servar man sådär, då är kraven på spelet i övrigt ärligt talat ganska små. Shelton har spelet i övrigt som duger, jag skulle säga för att landa ganska högt upp på rankingen.

Wolf vann också sin match i den tredje omgången enkelt men där var det verkligen helt motsatt. Shelton mötte en motståndare som var rätt bra, men han var själv ändå för bra. Insatsen av Wolfs motståndare Mmoh, det var bland det sämre jag sett på den här nivån. Han var helt värdelös och Wolf behövde inte göra något.

Jag tror att Shelton är en klart bättre spelare än Wolf. Jag tror att han kommer få mycket mer på sin serve än Wolf och jag tror de kommer vara rätt jämna i övrigt. Det som möjligen talar emot är väl Sheltons ålder, det blir väldigt stort för honom det här, men han har inte visat någon tendens att darra än så länge. Jag tror inte han kommer göra det här heller.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback