Reklam

Bäcken HC - Mjölby HC

29 januari 2016 at 13:02 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Matchstart kl. 19:00 i Marconihallen

Nu är hälften av matcherna spelade i Alltvåan Södra och Hanhals har kopplat grepp om förstaplatsen. Alla lagen från serien går vidare till PlayOff men placeringarna har betydelse. De lag som kommer etta respektive tvåa får en direktplats till playoff 2. De andra lagen får spela playoff 1 som bestäms i bäst av tre matcher och vinnarna tar sig i sin tur vidare till playoff 2.

Mjölby ligger just nu på en andraplats, två poäng efter Hanhals och tre poäng före Bäcken. En seger ikväll för hemmalaget innebär alltså att man tar sig upp på en andraplats.

Förra mötet lagen emellan slutade 4-3 till Mjölby. En jämn match som avgjordes på grund av onödiga utvisningar från Bäckens sida. En annan faktor i förlustmatchen var att målvaktsspelet inte var på topp och som har sett lite skakigt ut under hela säsongen. Därför har man valt att värva in Adam Schultz från Grästorp som i sina två matcher bara släppt in två mål på 74 skott. En trygghet och stabilitet Bäcken behöver för att koppla greppet om serien.

Matchen ikväll

Det kommer med all säkerhet bli en match med hög intensitet och mycket känslor. Bäcken spelar med hög fart, spelskickliga backar och forwards. De är laget som gjort allra flest mål av alla i Alltvåan. Mjölby kommer få det tufft i Marconihallen och bortamatcher på fredagar är ingen höjdare. För er som bor i göteborgstrakten rekommenderar jag att gå och kolla, hockeyn Bäcken spelar är otroligt underhållande och sevärd.Matchodds 1X2
Oddsen är hämtade från nordicbet.com
Bäcken, 1.60
Oavgjort, 4.65
Mjölby, 2.95

Mitt tips: Vinst Bäcken

Bäcken har sett riktigt bra ut de senaste matcherna där man bland annat slog serieledarna Hanhals på bortais. Det blir tufft att komma upp i samma nivå för Mjölby som har en lång bussresa framför sig. jag tror matchen slutar 5-2 till hemmalaget.
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback