Reklam

Att gå vidare: Robin Bengtsson

1 februari 2020 at 20:00 - Melodifestivalen
31 jan 2020 at 16:01 (Uppdaterad 14 feb 2020 at 09:20) 31/01
29
0
Chans: 66%
Spelvärde: 181,50%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 10/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Deltävling Linköping

En gammal vinnare tillbaka och man ska så klart hålla ögonen öppna. Att det sen mest handlar om att Robin Bengtssons karriär inte direkt lyft sen vinsten för ett par år sen och att han därmed nöter på här igen ska man också veta. Men att han skulle komma med en riktigt dålig låt, det tror jag inte.

När man lägger ihop allt. Det lilla man hört av låten, det som sagt om den, och motståndet, då framstår det som direkt otroligt att Bengtsson inte ska ta sig vidare direkt till final. 

En direktplats till final är redan vigd åt Felix Sandman. Han kan inte missa oavsett vad han gör på scenen, han har för många som tycker om honom för att han inte ska ta sig vidare och jag tror han vinner allt i år. Hans popularitet är för stor efter hans medverkan i Störst av allt på Netflix. Det kan låta konstigt, men Melodifestivalen är allt annat än en tävling om vilken låt som är bäst. Det handlar numera om att den artist folk tycker mest om vinner.

Malou håller inte

Men där bakom blir det Bengtsson. Malou Prytz som var med förra året är enda utmanare men det var nog lite nyhetens behag då. Jag tror inte hon kommer få något större genomslag den här gången.

Bengtsson till final, inga konstigheter.

Läs allt om Melodifestivalen på Betting.se. 

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback