Reklam

Atletico Madrid - PSV

14 mars 2016 at 15:40 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Då är det återigen dags för Champions League spel. Det är returmötet i de återstående fyra matcherna som ska spelas. Just tisdagen kanske är mindre intressant än onsdagen. Men CL är CL och någon skräll kommer vi garanterat att få bevittna. Atletico vann sin grupp och får därför fördelen att avsluta på hemmaplan. Första matchen slutade 0-0 trots att PSV spelade med en man mindre sista 20 minuterna. Men det har man målvakten Zoet att tacka för som briljerade i målet. Nu får PSV ta sig till svårspelade Vicente Calderon och försöka få med sig ett bra resultat. Atletico är piskade att vinna matchen för vid oavgjort resultat går PSV vidare tack vare bortamålsfördelen. Matchen drar igång som vanligt 20:45.

Atletico som mötte PSV förra gången känns inte som samma Atletico idag. Laget hade stora problem med målskyttet men ser man till senaste resultaten så har Diego Simone löst problemet. 10 mål på fyra matcher sedan man sist mötte PSV visar prov på att laget är igång igen. Segern över Real Madrid på Bernabue var en match där man verkligen såg hur bra Atletico kan vara. Griezmann är igång igen och har gjort mål i samtliga matcher sedan 0-0 mot PSV. Åtta poäng bakom Barcelona i ligan och det känns ganska långt ifrån att man fixar ligan. Men man tänker inte ge upp den och startade med bästa elvan senast mot Deportivo. Fernando Torres är osäker för spel och missade Deportivo matchen. Tiago och Savic är fortfarande borta och kommer inte att spela.

PSV har alltid varit underdogs i det här mötet men 0-0 är inte ett jättedåligt resultat för de. Så länge man inte släppt in de tunga borta målet så har man en stor chans. Skulle man klara av ett kryss så skulle det innebära att man avancerar till kvartsfinalen. I ligan har man gått om Ajax och tagit över ledningen med en poäng mer, det återstår bara sju omgångar. Luuk de Jong är tillbaka efter att ha missat första matchen på grund av en avstängning. 19 mål så här långt i ligan och delar skytteligaledningen med Janssen. Dock missar Pereiro efter att ha dragit på sig ett rött kort senast. Andres Guardado och Lestienne är skadade och kommer att testas sent.

Atletico har för första gången i historien tagit sig till slutspelet tre år i rad. Samtidigt har PSV inte tagit sig till kvarten sedan 2007. Atletico vinst ger 1.30 gånger pengarna och det är alldeles för lågt. Oddsen visar också att det mesta lutar åt att Ateltico Madrid håller nollan. Att bara ett lag gör mål ger 1.44 i odds medan båda lagen gör mål har oddset 2.62. Jag tror att båda lagen kommer starta försiktigt och målen kommer rulla in andra. Därför väljer jag att spela på att andra halvlek blir den halvlek med flest mål. Betsafe erbjuder spelet till 2.05 i odds.
  • 100% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback