Reklam

Aslan Karatsev/Pavel Kotov - Simon Freund/Elias Ymer: 2

Matchcenter
10 mars 2020 at 13:00 - Tennis, Challenger
10 mar 2020 at 06:47 (Uppdaterad 10 mar 2020 at 13:49) 10/03
95
+2
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 109,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Challenger Nur Sultan. Underlag: Hardcourt.

Jag vet faktiskt inte om jag skådat en svagare challengervecka än den här. Väldigt avlägsna spelplatser, Kazakstan och Sydafrika men ändå, det brukar absolut inte vara såhär dålig klass ens på såna här spelplatser. Många spelare är tveksamma till att resa just nu, det är tydligt.

Men spela på matcherna kan man ju i högsta grad göra ändå, och här tycker jag att jag hittat en helt okej match från Nur Sultan, som Kazakstans huvudstad numera heter.

Elias Ymer är bra i dubbel

Elias Ymer är tillbaka på touren och väljer att spela dubbel här förutom singel. Smart, han behöver få matcher. Riktigt duktig dubbelspelare, Ymer. Han spelar oftast inte så mycket dubbel och har därför ingen ranking att tala om men han är bra i spelformen. 

Simon Freund är otroligt oprövad på den här nivån, men han har gjort fina resultat på college och på futuretouren i dubbel. Han ska kunna hålla ganska bra i det här sällskapet.

Svenskan känner varandra från lång tid tillbaka och även om de inte spelat så mycket dubbel tillsammans kan det vara en fördel.

Ryssarna svaga challengerspelare

Karatsev/Kotov känns som ett ganska spretigt och inte alltför starkt par på den här nivån. Båda två svaga challengerspelare och ingen av dem någon höjdare i dubbel.

Jag tycker svenskarna måste ses som klara favoriter här. 1,83 duger bra.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback