Reklam

Arizona Coyotes - Nashville Predators: 2

Matchcenter
16 november 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
Gila River Arena
15 nov 2018 at 15:17 (Uppdaterad 16 nov 2018 at 05:39) 15/11
37
0
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Arizona spelar natten mot fredag hemma mot topplaget Nashville. Yotes har lite knackig form och står inför en tuff uppgift mot ett revanschsuget Nashville som enligt mig borde ha toppchans här.

Arizona har varit en fröjd att se till och från under den här säsongen. Man startade tungt, men hittade nånstans mitt i allt en ganska fin form och bara sprutade in mål framåt. De senaste matcherna har man dock kommit tillbaka till verkligheten och nu har man fyra förluster på de fem senaste matcherna. Att man dock är tillbaka på hemmaplan är väl något som är positivt iallafall. Det som kommer bli tufft inatt är att man möter ett av den här säsongen klart bästa lag, om inte det bästa. Nashville är ett komplett lag som är starka över alla lagdelar. Man har alla komponenter för att gå hela vägen, så länge deras stora stjärnor inte slutar att producera. Den här säsongen har man bara förlorat fyra matcher och det säger väl det mesta. Då har man dessutom två raka förluster i ryggen, men det tycker jag inte man ska lägga för stor vikt vid då man inatt kommer att hitta tillbaka till vinnarspåret.

Talar för spelet

 • Nashville är alldeles för kompletta för att förlora tre matcher i rad. Man är starka rakt igenom och ska bara vinna detta.
 • Revanschlusten. Två raka förluster för NHLs bästa lag? Man har en lämplig uppgift att studsa tillbaka på.
 • Visst, Arizona är bättre hemma än borta, men tror också det gynnar Nashville att spela borta. Man är kontringsstarka och Arizona lär vara mer offensiva när man spelar på hemmaplan och kontringslägen kommer att finnas.

Talar emot spelet

 • Det är en jämn liga och små marginaler avgör. Alla kan slå alla utan att det anses som någon större skräll.

Jag tycker det mesta talar för Nashville ikväll. Man är riktigt bra och jag tror helt enkelt inte att man förlorar tre raka matcher. Mitt spel blir därför Nashville att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.75 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

  Kommentarer

  Feedback