Reklam

Andrey Rublev - Matteo Berrettini: 2

Matchcenter
2 september 2019 at 20:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
2 sep 2019 at 08:31 (Uppdaterad 2 sep 2019 at 22:28) 02/09
202
0
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: US Open. Underlag: Hardcourt.

Intressant åttondelsfinal från US Open det här. Dels kommer det bli en jäkla bra match, men kanske ännu mer, intressant att Berrettini står i så pass högt odds som han gör.

Berrettini är rankad på plats 25 i världen och han är tveklöst värd sin ranking. Jag skulle säga att han nog är lite bättre än så till och med. Är Rublev verkligen så vansinnigt mycket bättre än så? Hans kapacitet är inte mycket att snacka om. Final i Hamburg, kvarten i Cuincinnati där han slog Federer, och så i den här turneringen där han redan slagit Tsitsipas och Kyrgios. Bra resultat på papperet. Men han har några dåliga turneringar också under denna tid men mest av allt, även de veckor han spelat bra har han ibland avslutat med en lite sämre match. Finalen i Hamburg där han gick stryk mot Basilashvili, han föll igenom, nästan i alla fall, mot Medvedev i Cincinnati, och under denna tid har han också två torsk direkt mot Polmans och Gojowczyk. Kort sagt, han har en jäkla kapacitet, men han är inte så stabil.

Rublev är mer kapabel än Berrettini, men Berrettini har inte direkt kapaciteten som sin godaste sida. Han är vansinnigt stabil, och man vet med andra ord vilken nivå man får från honom. Jag tror att den kan räcka.

Berrettini är ganska tråkig att möta. Han servar bra och är sen mest bara oerhört noggrann. Rublev har en lite vild spelstil där han pangar på det mesta och idag tror jag det är stor risk för honom att han pangar bort sig.

Jag tycker 3 gånger pengarna på Berrettini är högt, och jag tycker man ska spela det.

Högst odds hos Bethard. 100% bonus upp till 1000 kronor där.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback