Reklam

Aljaz Bedene - Pablo Cuevas: 2

Matchcenter
29 maj 2018 at 11:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 8, Stade Roland Garros
27 maj 2018 at 09:57 (Uppdaterad 29 maj 2018 at 14:37) 27/05
176
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Turnering: Franska Öppna. Underlag: Grus.

Intressant match från första omgången av Franska Öppna. Relativt jämnt, inget snack om den saken, och två bra spelare för att vara oseedade. Men jämnt eller inte, jag tycker inte det är så jämnt som oddsen indikerar.

Om man tittar på hur det sett ut under de här spelarnas karriärer så har Cuevas alltid varit mycket bättre. Sånt ska man inte lägga någon större vikt vid. Cuevas har precis tappat sin fina ranking efter att hans poäng från försommaren förra året försvunnit och han är nu rankad några platser efter Bedene men det jag vill åt är att i grunden är Cuevas ganska mycket bättre. Sen ljuger inte rankingen, men det är ändå något att väga in.

Jag tycker att Cuevas de senaste veckorna spelat klart bättre än han fått med sig resultat. Det har helt enkelt sett bra ut, men han har haft lite oflyt och fått möta formtoppade spelare som han förlorat tajta matcher mot. Spelet finns dock där, och spel över fem set som här ska gynna honom.

Borde kunna bli lite problem spelstilsmässigt för Bedene det här också. Cuevas har så mycket mer tyngd i sitt spel att Bedene kommer hamna på bakfoten och tvingas försvara sig. Det trivs han inte så jättebra med.

1,80 i odds, korrekt är runt 1,65 enligt min mening. Bra värde.

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback