Reklam

Alfred Burden - Xiwen Mei: 2

29 oktober 2019 at 07:30 - Snooker, Ranking Events
28 okt 2019 at 19:17 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 28/10
19
0
Chans (1-2): 28-72%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,39
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Mei Xiwen är en av de äldre kineserna på touren och betydligt jämnare än sina landsmän. Han spelade riktigt fint i English Open där han slog Ronnie O'Sullivan och pressade Mark Selby. Här ska det bli en enkel seger mot 42-årige Alfie Burden.

Vi har idag sett Ronnie O'Sullivan åka ut mot Dominic Dale. En praktskräll som bäst illustreras i att spelarna för första gången mötte varandra i VM 1993 (!) – och Dale har inte tagit en enda seger. Tills idag.

Men idag var det O'Sullivan som spelade dåligt. Annat var det för lite drygt en vecka sedan då han i English Open presterade på topp. Och då besegrades han i skiljefram av mannen vi backar i det här tipset: Mei Xiwen.

Mei Xiwen är en komplett snookerspelare. Till skillnad mot många andra av kineserna på touren är han försiktig och tänker efter noga innan besluten fattas.

Han pressade Mark Selby, som sedermera tog hem titeln i English Open, och hade sina chanser att avgöra även där. Formen är god på kinesen och han ska på form uppvärderas från sin redan höga kapacitet.

Alfie Burden är inte bara ett utan två snäpp sämre. Den 42-årige engelsmannen har två ynka segrar på de tolv senast spelade matcherna, vilket säger en del. Han åker alltid i första eller andra rundan, och här tar det stopp direkt. Räkna in den långa resan hit till Kina och vi har ytterligare en faktor som talar för Mei Xiwen.

Spelet är Mei Xiwen att vinna matchen. Den som vågar väljer ett handikappspel, men jag hittar inget odds som riktigt lockar och nöjer mig med 1.50 hos Betsafe.

Kickstarta hos Betsafe med hela 500 kr extra i spelkassan!

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback