Reklam

Albert Ramos - Laslo Djere: 1

Matchcenter
26 maj 2019 at 16:35 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 7, Stade Roland Garros
25 maj 2019 at 22:58 (Uppdaterad 26 maj 2019 at 18:51) 25/05
31
+1

Franska Öppna herrar, underlag: Grus

Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 101,25%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard
Ramos kan nog vålla en del problem för Djere här

Det är bara några år sedan Albert Ramos nådde kvartsfinal i Franska Öppna men sedan dess har han sakta men säkert glidit ner på rankingen till strax innanför topp 100.

Ramos är underdog i den här matchen för att Djere har med åren blivit bättre och bättre och nyligen vann han sin första titel värd 500 poäng i Brasilien i final mot den stora talangen Felix Auger-Aliassime. År efter år har Djere blivit bättre och bättre på grus tills han nu nått sin karriärs högsta ranking 34.

Det är anledningen till att Djere är favorit här men jag tror att Ramos kan överraska här. En anledning är att jag skulle vara lite orolig över Djeres sjunkande breakstatistik som gått från 30% till 18% så fort han kom tillbaka till Europa efter sin lyckade sejour i Sydamerika. Det tror jag kan göra honom lite utsatt i den här första omgången. Ramos verkar ha spelat lite bättre tennis senaste månaden på gruset och han slog övertygande Gael Monfils i raka set med förkrossande siffror i Rom förra veckan.

Han spelade faktiskt riktigt bra i Rom men åkte ut trots det i andra omgången mot en riktigt het Diego Schwartzman.

En sista anledning till att Djere skulle kunna förlora den här matchen är att han aldrig vunnit en match i Franska Öppna på två försök och står på 1 vinst och 6 förluster i grand slam sammanhang. Den erfarenhet som Albert har kan vara väldigt viktig i en sån här match. Dessutom har Ramos plusstatistik på Djere med en 2-1 seger när dom möttes 2017 i Marrakech.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback