Annons

Speltips : Adrian Mannarino - Lorenzo Musetti: 2

Matchcenter
12 mars 2023 at 00:10 - Tennis, ATP
Stadium 5, Indian Wells Tennis Garden
11 mar 2023 at 09:44 (Uppdaterad 12 mar 2023 at 02:30) 11/03
55
+1
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Bet: 8
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Riktigt intressant match det här faktiskt från Indian Wells. Lyssna på varför.

Två isande kalla spelare det här. Mannarino har tappat formen helt som han gör ibland. Han har varit en av de främsta formpendlarna eller om man ska säga nivåpendlarna kanske de senaste 10 åren. När han är bra, då kan han vara med långt fram i mindre turneringar. När han är dålig, då hör han faktiskt inte hemma på atp-touren. Sen ska man alltid ha med sig med Mannarino att han är väldigt beroende av förutsättningarna. Han lever enbart på sitt flacka spel och att han får utväxlingen av det. Han behöver antingen att underlag där bollen studsar lågt eller så behöver han spel inomhus. Gärna båda. Här i Indian Wells får han ingen av de sakerna. Bollen studsar högt och det är sannerligen inte spel inomhus.

Musetti å sin sida förväntades, i alla fall av mig, vara en av de spelarna som skulle dominera grusturneringarna i Sydamerika under februari. Så blev det inte alls. Han floppade flera gånger om.

Hur blir det här då?

Otroligt olika spelare. Musetti har ett väldigt lågt tempo i sitt spel med stora svingar och han står gärna några steg bakom baslinjen. Mannarino, han har egentligen bara tempo. Han har ingen tyngd i slagen, tyngd som Musetti har obegränsat av, men Mannarino står långt fram i banan och försöker ta bort tid från motståndaren.

Och utfallet blir då?

Ja, Mannarino kan stå där och dutta. Det kommer inte bekomma Musetti alls. Musetti kommer kunna stå i lugn och ro och sätta tyngd i sina slag och Mannarino borde förvandlas till någon slags målvakt. 

Musetti är bättre som spelare och även när båda är ur form är han minst dålig. Sen är hardcourt i grunden en fördel för Mannarino, men i det här fallet tror jag inte att det hjälper honom.

Musetti ska vinna den här matchen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback