Reklam

Admiral - Slovan

2 februari 2016 at 11:30 - Hockey, Ryssland - KHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Värde på KHL på tisdagsförmiddagen

Det är tidiga matcher i KHL idag igen, och efter gårdagens succé så så har vi på betting.se såklart ännu ett riktigt bra spel! Matchen mellan Admiral Vladivostok och Slovan Bratislava börjar redan klockan 10:30 svensk tid och är en match mellan två lag med helt olika förutsättningar, något som vi känner att oddssättarna inte riktigt tagit hänsyn till.

Som vi redan varit inne på är det två lag med lite olika förutsättningar. Medan Admiral är i dålig form och klara för slutspel sedan länge måste Slovan kämpa för att inte tappa sin slutspelsplats till jagande Dinamo Minsk som bara är fyra poäng efter. Vinner Slovan idag är man helt enkelt klara för slutspel och jag tror att det kommer vara avgörande i matchen. Admiral har huvudet på slutspelet och med all rätt - de kan inte tappa några placeringar neråt och lagen ovanför ser riktigt starka ut.

Vårt spel

Admiral har sett riktigt ointresserade ut de senaste matcherna och vi tror att trenden håller i sig. Samtidigt vill Slovan säkra sin slutspelsplats och fortsätta på samma sätt som man gjort de senaste matcherna med mycket fart och intensitet. Jag tror helt enkelt att Admiral kommer ha svårt att kontrollera Slovan's speed.

Nordicbet ligger lite högt på Slovan på hela 3.20 medan andra spelbolag som bet365 är nere på låga 2.80. Vi kör därför på den raka tvåan.
  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport
Feedback