Annons

Speltips : Hyvin Kiyeng Jepkemoi/Marusa Mismas - Winfred Mutile Yavi/Fancy Cherono: Hyvin Kiyeng Jepkemoi att ta medalj

27 september 2019 at 18:25 - Friidrott, World Championships outdoor | mix
Uppdaterad
20
0
Visa mer
Show less
Chans: 60%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet
3000 hinder är så nära nationalsport man kan komma i Kenya. Grenen har funnits länge på herrsidan och landets dominans har varit total på senare år. För damerna är det likadant, med skillnaden att grenen är relativt ny för dem.

Löparna ska ta sig igenom ett kval bestående av tre heat innan det är dags för final. Inget av de bästa namnen ska ha några som helst problem att ta sig vidare. Beatrice Chepkoech är stor favorit enligt oddsen och ska så vara. Hon är tillräckligt bra för att ha en växel till när de andra har hennes rygg.

Det är nästan så det finns värde i de 1.35 som många bolag erbjuder på favoriten. Men bäst chans att vinna lite mer pengar än till det snåla oddset har vi i en annan kenyanska, nämligen Hyvin Kiyeng Jepkemoi.

Värdet i medaljoddset kommer nästan uteslutande tack vare att spelbolagen älskar regerande mästaren Emma Coburn mer än någon annan. "Vår" kenyanska har bättre personbästa, bättre årsbästa och kom dessutom två i Diamond League-finalen (där Emma Coburn slutade sexa).

Lägg till ökenvärmen i Doha, som på förhand ska passa de afrikanska löparna utmärkt, och det är svårt att förstå att Coburns medaljodds är så lågt som 1.25. Nej, här har oddssättarna varit alldeles för snåla på amerikanskan och för givmilda på kenyanskan, gentemot övriga startfältet.

Hyvin Kiyeng Jepkemoi har vunnit VM förr och även om hon kanske inte kommer först i mål denna gång så är hon definitivt med i toppen och tar medalj. Fint odds.

  • Odds bonus på upp till 500 kr
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
  • Swish och Trustly
  • Konkurrenskraftiga odds
  • Oerhört stort utbud av odds
  • Passar nybörjare som erfarna spelare

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback