Som vilket annat spelbolag som helst

Oddset är kort sagt Svenska Spels motsvarighet på övriga spelbolags sportsbook. Här hittar du odds på ett stort utbud av matcher med en hel rad olika marknader att spela på för var och en utav matcherna.

Hockey, fotboll, tennis och mycket mer finns att spela på, med andra ord är likheterna flera med vilket annat spelbolag som helst. Du kan spela kombospel och live, vilket såklart sätter en extra krydda till det hela.

Du kan spela på Oddset både via datorn, mobilen eller via ditt närmsta ATG-ombud. Oddset är en samling av samtliga odds Svenska Spel* erbjuder. Här kan du scrolla igenom utbudet och leta upp odds som du anser är spelvärda. Det går även att skapa kombospel och spela på flera olika marknader. Detta går att göra via datorn, mobilen eller direkt i en spelbutik.

 

Oddset

 

 

 

Statistik, liveodds och laguppställningar

Till varje match så kan du ta del utav statistik, både innan och under match. Följ händelserna via din skärm, vilket lag som har mest boll, vem som har haft flest avslut på mål eller varför inte vilket lag som dragit på sig flest frisparkar. Med Oddset i mobilen eller datorn så kan du hålla koll på all viktig information innan du lägger ditt nästa spel.

Utöver det så erbjuds även information kring laguppställningarna. Vanligtvis en timme innan matchstart så släpps de officiella startelvorna och de går då att synas på Svenska Spels hemsida. Ett mycket användbart vapen för din del i jakten på de riktigt bra spelen. Kanske är lagets stjärna borta på grund av skada, då kan det vara bra att säkerställa att det stämmer i laguppställningen innan man går vidare med eventuella speltankar.

På flera utav matcherna som erbjuds på Oddset så erbjuds även liveodds. En spelform som alltfler dras till då man kan bilda sig en uppfattning om matchen innan man lägger sitt spel. Oddsen förändras efter matchens gång så det gäller att vara vaksam på eventuella trender. Är det en match som du är osäker kring, kanske hur dagsformen är för lagen. Då kan det vara en bra idé att vänta till de första minuterna utav matchen har spelats för att få en bättre bild över förutsättningarna. 

Oddsförändringar på Oddset visas med gröna respektive röda pilar, beroende på om oddset höjs eller sjunker.

 

Några utav spelmarknaderna som erbjuds på Oddset

1X2 - Tippa utgången i matchen
Dubbelchans - Tippa två av tre möjliga utgångar i matchen
Halvtid/Fulltid - Tippa utgången i halvtid respektive fulltid
Över/Under - Tippa om det blir över/under en viss mållina
Resultat - Tippa exakta resultatet i matchen
Handikapp - Tippa utgången i matchen efter en förbestämd utgångsställning
Båda lagen gör mål - Tippa om båda lagen gör mål eller inte
Scorecast - Tippa slutresultat i matchen och vem som eventuellt blir sista målgörare

För fler spelmarknader och förklaringar utav dessa, var vänlig klicka här!