advert

Spelbolag - Kampanjer

Nya kunder

RISKFRITT SPEL FÖR 450 KR PÅ SPELBÖRSEN

RISKFRITT SPEL FÖR 450 KR PÅ SPELBÖRSEN

 • Skapa konto
  Skapa ett konto med koden FEO213
 • Spela 450 kr riskfritt
  Lägg ditt första spel på Spelbörsen för 450 kr.
 • Få pengarna tillbaka
  Du får hela summan på 450 kr tillbaka om du förlorar, utan omsättningskrav.

Läs mer...

Existerande kunder

HÄMTA 100 KR PÅ TISDAGENS CHAMPIONS LEAGUE

HÄMTA 100 KR PÅ TISDAGENS CHAMPIONS LEAGUE

Placera ett singelspel på tisdagens Champions League för 200 kr eller mer..

Få ett gratisspel värt 100 kr att använda efterföljande dag på fotboll.

Ingen anmälan krävs. Endast på Betfair Odds. Villkor gäller.

Steps to qualify:

 • Bet €20.00
 • Get your €10.00 bonus!

Läs mer...

Kampanjer från de bästa spelbolagen

Betting.se hjälper dig att dammsuga marknaden efter de hetaste oddsbonusarna och de senaste och mest generösa kampanjerna. Kika in kontinuerligt för att få stenkoll på när och vart du hittar de bästa bonusarna. Riskfria spel, oddshöjningar, insättningsbonusar och mycket kommer att läggas upp på sidan med en länk som leder dig rätt till guldgruvan.

Läs recensioner om spelbolagen eller gå direkt till oddsen via länken från betting.se för att ta del utav de bästa erbjudandena. Inget bolag är för stort och inget är för litet för att dess bonus ska dyka upp på sajten. Alla bonusgenomgångar är ärliga och noggranna för att ge dig en så rättvis bild som möjligt av vad som erbjuds.

Omsättningskrav och andra kvalifikationskrav uppmärksammas för att du ska veta vilka regler och villkor som gäller när du signar upp för en bonus. Du kan även hålla koll på när de olika erbjudandena löper ut så att du inte riskerar att missa en enda gratischans till att vinna lite extra slantar.

Bortsett från nykundserbjudanden så kommer även bonusar för redan aktiva spelare att plockas fram. Det kan röra allt ifrån oddshöjningar på utvalda stormatcher till unika insättningsbonusar. Hockey som fotboll, tennis som handboll, betting.se är sidan för dig som älskar sportsbetting, oavsett vilken sport det gäller. Inte nog med att du får alla de senaste kampanjerna listade, du får även utförliga recensioner om varje spelbolag med för- och nackdelar. Varje kategori som till exempel användarvänlighet, bonus och insättningsalternativ betygsätts så att du kan få en övergripande blick över vilket bolag som passar dig bäst.

Kom gärna med egna synpunkter om spelbolagen i kommentarsfältet. Låt andra spelare veta vad det är som du tycker är bra med en viss bonus. Betting.se levererar all info du behöver för att välja rätt i djungeln av spelbolag ute på marknaden.

Feedback