Reklam

Ta del av en ny kampanj – välj den sportbonus som passar dig!

Vi på Betting hjälper dig att dammsuga marknaden efter heta oddsbonusar och de senaste och mest generösa kampanjerna.

Kika in här kontinuerligt för att hålla dig uppdaterad på när och var du hittar de bästa kampanjerna.

Det kan vara allt från riskfria spel, oddshöjningar, insättningsbonusar och mycket mer! Allt läggs upp här nedan så det är bara att klicka dig vidare för att knipa kampanjen innan den går ut.

Nya kunder

Just nu får du 500 % i startbonus!

Slutar: 19 jan 2020 at 13:50
Utgår idag

Ta chansen att spela med fem gånger högre insats genom att skapa ett konto hos 888 Sport. Om du sätter in 100 kronor får du just nu 600 kr att spela för via det här erbjudandet.

Läs mer...

Nya kunder

Liverpool vs United – Få 450 kr tillbaka om du förlorar!

Slutar: 19 jan 2020 at 17:30
Utgår idag

Betfair Spelbörs är inget vanligt spelbolag. Hos dem spelar du direkt mot andra spelare, vilket innebär att du kan få högre odds, du kan sätt dina egna eller handla med dem, precis som på en aktiemarknad. Passa på att testa via det här erbjudandet redan idag!

Läs mer...

Nya kunder

Prova något nytt – spela med dubbel insats!

Slutar: 20 jan 2020 at 05:05
Utgår idag

Spelar du hos samma spelbolag hela tiden för odds? Testa något nytt – SpeedyBet ger dig 100% i bonus vid din första insättning om du använder det här erbjudandet, vilket betyder att du får dubbelt så mycket att spela för.

Läs mer...

Nya kunder

Sätt in 100 kronor – få 600 kr att spela för!

Slutar: 20 jan 2020 at 06:00
Utgår idag

Ta chansen att spela med fem gånger högre insats genom att skapa ett konto hos 888 Sport. Om du sätter in 100 kronor får du 600 kr att spela för.

Läs mer...

Nya kunder

Du spelar väl hos spelbolaget som har högst odds på tennis?

Slutar: 20 jan 2020 at 06:00
Utgår idag

Bethard är det spelbolag som har högst återbetalning av alla spelbolag när det kommer till tennis. Just nu dubblar de din första insättning upp till 1000 kr när du skapar ett spelkonto. Vad väntar du på?

Läs mer...

Nya kunder

Spelbolaget med högst odds på ATP-tennis

Slutar: 20 jan 2020 at 07:00
Utgår idag

Bethard är det spelbolag som har högst återbetalning av alla spelbolag när det kommer till tennis. Just nu dubblar de din första insättning upp till 1000 kr när du skapar ett spelkonto. Vad väntar du på?

Läs mer...

Kampanjer från de bästa spelbolagen

Läs recensioner om spelbolag med svensk spellicens eller gå direkt till valet av bettingsidor för att ta del av de bästa erbjudandena.

Inget bolag är för stort och inget är för litet för att dess oddsbonus ska dyka upp på här sajten. Och framförallt, alla bonusgenomgångar är gedigna för att ge dig en så rättvis bild som möjligt av vad som erbjuds.

Vi gör inte som många andra spelsidor som gömmer undan omsättningskrav och andra måsten. Nej, istället så uppmärksammar vi dem för att du ska veta vilka regler och villkor som gäller när du signar upp för en bonus.

Du kan även hålla koll på när de olika erbjudandena löper ut så att du inte riskerar att missa en enda gratischans till att vinna extrapengar.

Insättningsbonusar av bra kvalitet

Bortsett från nykundsbonusar så plockar vi även fram erbjudanden som kan vara intressant även för dig som är medlem hos ett spelföretag. Det kan röra allt ifrån oddshöjningar på utvalda stormatcher till unika spelmarknader, som vem som blir nästa James Bond eller vem som vinner Idol.

Hockey som fotboll, tennis som handboll – betting.se är sidan för dig som älskar sportsbetting, oavsett vilken sport det gäller.

Inte nog med att du får alla de senaste kampanjerna listade, du får även utförliga recensioner om varje spelbolag med för- och nackdelar. Varje kategori som till exempel användarvänlighet, bonus och insättningsalternativ betygsätts så att du kan få en övergripande blick över vilket bolag som passar dig bäst!

Här hittar du aktuella bonusar från spelbolag med svensk licens!

Gå vidare och läs våra recensioner eller testa spelsidorna direkt.
Feedback