Reklam

Ta del av en ny kampanj – välj den oddsbonus som passar dig!

Vi på Betting hjälper dig att dammsuga marknaden efter heta oddsbonusar och de senaste och mest generösa kampanjerna.

Kika in här kontinuerligt för att hålla dig uppdaterad på när och var du hittar bra erbjudanden från spelbolag med svensk licens. Det kan vara allt från riskfria spel, oddshöjningar, insättningsbonusar och mycket mer!

Allt läggs upp här nedan så det är bara att klicka dig vidare för att knipa kampanjen innan den går ut.

Nya kunder

Upp till 500 kr i välkomstbonus hos 10bet!

Om du blir ny medlem hos 10bet och gör en första insättning på minst 100 kronor får du en välkomstbonus på 50% upp till 500 kronor. Om du sätter in 1000 kronor får du med andra ord 1500 kr att spela för!

Läs mer...

Nya kunder

Få 100% vinstboost upp till 5000 kr hos Mr Green!

Erbjudandet om 100% vinstboost på upp till 5000 kr är endast tillgängligt för nya Mr Green-kunder i Sverige som inte tidigare har gjort en första insättning. Klicka dig vidare och ta del av Mr Greens bonus och sportbok här >>

Läs mer...

Nya kunder

Få 1000 kr i bonus hos nya Casumo Sport!

Casumo har länge fokuserat på onlinekasino, men du har väl inte missat att de numera också har odds och sportspel? Bli medlem här och få 100% i bonus upp till 1000 kr >>

Läs mer...

Nya kunder

Satsa 100 kr, vinn 2400 kr om Zlatan går till Hammarby!

Slutar: 11 aug 2020 at 23:00
38 days left

Om det visar sig att Zlatan går till Hammarby kan du med bara 100 kronor i insats får hela 2400 kr till ditt nya spelkonto hos Unibet. Bli medlem hos dem nu och aktivera bonusen som ger dig 500% extra att spela för >>

Läs mer...

Existerande kunder

Betta på Premier League med Betssons Early Payout!

Slutar: 16 aug 2020 at 23:55
43 days left

Betsson har nyligen introducerat marknaden "Early Payout" som du kan använda dig av under sommarens återupptagna Premier League säsong. 

Läs mer...

Kampanjer från de bästa spelbolagen

Läs recensioner om spelbolag med svensk spellicens eller gå direkt till valet av bettingsidor för att ta del av de bästa erbjudandena.

Inget bolag är för stort och inget är för litet för att dess oddsbonus ska dyka upp på här sajten. Och framförallt, alla bonusgenomgångar är gedigna för att ge dig en så rättvis bild som möjligt av vad som erbjuds.

Vi gör inte som många andra spelsidor som gömmer undan omsättningskrav och andra måsten. Nej, istället så uppmärksammar vi dem för att du ska veta vilka regler och villkor som gäller när du signar upp för en bonus.

Du kan även hålla koll på när de olika erbjudandena löper ut så att du inte riskerar att missa någon gratischans till att vinna extrapengar.

Insättningsbonusar av bra kvalitet

Bortsett från nykundsbonusar så plockar vi även fram erbjudanden som kan vara intressant även för dig som är medlem hos ett spelföretag. Det kan röra allt ifrån oddshöjningar på utvalda stormatcher till unika spelmarknader, som vem som blir nästa James Bond, vem som vinner Idol eller om Zlatan ska spela i Hammarby.

Hockey som fotboll, tennis som handboll – betting.se är sidan för dig som älskar sportsbetting, oavsett vilken sport det gäller.

Inte nog med att du får alla de senaste kampanjerna listade, du får även utförliga recensioner om varje spelbolag med för- och nackdelar. Varje kategori som till exempel användarvänlighet, bonus och insättningsalternativ betygsätts så att du kan få en övergripande blick över vilket bolag som passar dig bäst!

Gillar du förresten fotboll? Häng med i vår guide inför Allsvenskan.

Här hittar du aktuella bonusar från spelbolag med svensk licens!

Gå vidare och läs våra recensioner eller testa spelsidorna direkt.
Feedback