Reklam

Betting erbjudanden

Nya kunder

Förhöjda odds på Elitloppet 2019!

Slutar: 26 maj 2019 at 16:30
Utgår idag

888 Sport ger fina odds på de två stora favoriterna, Readly Express och Propulsion i Elitloppet 2019!

Spelar du på Readly Express får du oddset 16,00 istället för 2,85. Spelar du på Propulsion får du 26,00 i odds istället för 3,75.

Du kan samtidigt se framemot 500% upp till 500 kr i välkomstbonus!

Läs mer...

Existerande kunder

Hos Betsson kan du livestreama hockey-VM

Slutar: 26 maj 2019 at 23:55
Utgår idag

För alla som har ett konto hos Betsson kan livestreama hockey-VM direkt på sidan helt gratis!

Det enda som krävs är att man har ett positivt saldo på spelkontot.

Om du inte har ett konto så borde du skapa ett idag för att kunna livestreama alla Sveriges matcher i VM.

Läs mer...

Existerande kunder

Vinn resa till Swedish Open i Båstad!

Slutar: 21 jul 2019 at 23:55
56 days left

LeoVegas erbjuder alla sina spelare ett jättebra erbjudande som ingen bör missa att ta del av.

Alla spelare som har gjort en insättning efter 1 januari 2019 kan vinna ett prispaket till Swedish Open i Båstad.

Swedish Open pågår mellan 14-21 juli.

Läs mer...

Kampanjer från de bästa spelbolagen

Betting.se hjälper dig att dammsuga marknaden efter de hetaste oddsbonusarna och de senaste och mest generösa kampanjerna. Kika in kontinuerligt för att få stenkoll på när och vart du hittar de bästa bonusarna. Riskfria spel, oddshöjningar, insättningsbonusar och mycket kommer att läggas upp på sidan med en länk som leder dig rätt till guldgruvan.

Läs recensioner om spelbolagen eller gå direkt till oddsen via länken från betting.se för att ta del utav de bästa erbjudandena. Inget bolag är för stort och inget är för litet för att dess bonus ska dyka upp på sajten. Alla bonusgenomgångar är ärliga och noggranna för att ge dig en så rättvis bild som möjligt av vad som erbjuds.

Omsättningskrav och andra kvalifikationskrav uppmärksammas för att du ska veta vilka regler och villkor som gäller när du signar upp för en bonus. Du kan även hålla koll på när de olika erbjudandena löper ut så att du inte riskerar att missa en enda gratischans till att vinna lite extra slantar.

Bortsett från nykundserbjudanden så kommer även bonusar för redan aktiva spelare att plockas fram. Det kan röra allt ifrån oddshöjningar på utvalda stormatcher till unika insättningsbonusar. Hockey som fotboll, tennis som handboll, betting.se är sidan för dig som älskar sportsbetting, oavsett vilken sport det gäller. Inte nog med att du får alla de senaste kampanjerna listade, du får även utförliga recensioner om varje spelbolag med för- och nackdelar. Varje kategori som till exempel användarvänlighet, bonus och insättningsalternativ betygsätts så att du kan få en övergripande blick över vilket bolag som passar dig bäst.

Kom gärna med egna synpunkter om spelbolagen i kommentarsfältet. Låt andra spelare veta vad det är som du tycker är bra med en viss bonus. Betting.se levererar all info du behöver för att välja rätt i djungeln av spelbolag ute på marknaden.

Feedback