Reklam

Betting erbjudanden

Nya kunder

Gå med i det gula laget och få 1000 kronor extra att spela för!

Det "gula" spelbolaget Interwetten är en riktig klassiker i spelvärlden, även om de faktiskt kom till Sverige för bara ett par år sedan. Spelbolaget grundades i Österrike 1990 och fokuserade under sju år, alltså innan Internet var speciellt utbrett, på att erbjuda spel på sport. Spelen mottog Interwetten via telefon.

Läs mer...

Nya kunder

Testa SpeedyBet – få dubbelt så mycket att spela för!

Slutar: 20 jul 2019 at 16:00
Endast 1 dagar kvar

Spelar du hos samma spelbolag hela tiden? Testa ett nytt och snabbt som SpeedyBet. De ger dig 100% i bonus vid din första insättning, vilket betyder att du får dubbelt så mycket att spela för.

Läs mer...

Nya kunder

Sätt in 100 kronor – spela för 500 kr på Superettan!

Slutar: 20 jul 2019 at 16:00
Endast 1 dagar kvar

Vad sägs om att spela för 500 kronor på Superettan, trots att du bara sätter in 100 kr? Den dealen får du just nu hos ComeOn om du blir medlem via den här kampanjen. Och dessutom får du faktiskt en badmadrass!

Läs mer...

Nya kunder

Spela till dubbel insats på Sundsvall-Häcken!

Slutar: 20 jul 2019 at 18:00
Endast 1 dagar kvar

Spelar du hos samma spelbolag hela tiden? Testa ett nytt – SpeedyBet ger dig 100% i bonus vid din första insättning, vilket betyder att du får dubbelt så mycket att spela för.

Läs mer...

Nya kunder

Så kan du spela med 5 gånger högre insats på Supercupen!

Slutar: 14 aug 2019 at 21:00
26 days left

Vad sägs om att spela för 500 kronor på Supercupen, trots att du bara sätter in 100 kr? Den dealen får du just nu hos ComeOn om du öppnar ett spelkonto hos dem via den här kampanjen. Och dessutom får du faktiskt en badmadrass!

Läs mer...

Existerande kunder

Vinn ett paket värt €1500 till Poker-SM i Tallinn!

Slutar: 9 sep 2019 at 22:55
52 days left

Mellan 28 augusti och 1 september ska Poker-SM i Tallinn på Olympic Casino avgöras.

Du har med Paf Poker chansen att kvala in till Poker-SM genom att vinna ett komplett resepaket värt €1500 som ger dig allt du behöver för att delta!

För alla som inte har ett konto hos PAF borde skapa ett idag för att delta. Alla som skapar ett konto idag får upp till 25 bonus spins utan omsättningskrav!

Läs mer...

Existerande kunder

25% vinstboost varje vecka på League of Legends hos Unibet!

Slutar: 1 nov 2019 at 23:55
105 days left

Unibet kör hela 25% vinstboost på League of Legends varje vecka under 2019 fram till 1 november!

Unibet livestreamar dessutom alla de största matcherna, så gå in och lägg ett spel för att få vinstboosten och livestreama samtidigt matchen!

Vad passar inte bättre nu än under E3-tider att vinna lite extra på Esport betting!

Läs mer...

Kampanjer från de bästa spelbolagen

Betting.se hjälper dig att dammsuga marknaden efter de hetaste oddsbonusarna och de senaste och mest generösa kampanjerna. Kika in kontinuerligt för att få stenkoll på när och vart du hittar de bästa bonusarna. Riskfria spel, oddshöjningar, insättningsbonusar och mycket kommer att läggas upp på sidan med en länk som leder dig rätt till guldgruvan.

Läs recensioner om spelbolagen eller gå direkt till oddsen via länken från betting.se för att ta del utav de bästa erbjudandena. Inget bolag är för stort och inget är för litet för att dess bonus ska dyka upp på sajten. Alla bonusgenomgångar är ärliga och noggranna för att ge dig en så rättvis bild som möjligt av vad som erbjuds.

Omsättningskrav och andra kvalifikationskrav uppmärksammas för att du ska veta vilka regler och villkor som gäller när du signar upp för en bonus. Du kan även hålla koll på när de olika erbjudandena löper ut så att du inte riskerar att missa en enda gratischans till att vinna lite extra slantar.

Bortsett från nykundserbjudanden så kommer även bonusar för redan aktiva spelare att plockas fram. Det kan röra allt ifrån oddshöjningar på utvalda stormatcher till unika insättningsbonusar. Hockey som fotboll, tennis som handboll, betting.se är sidan för dig som älskar sportsbetting, oavsett vilken sport det gäller. Inte nog med att du får alla de senaste kampanjerna listade, du får även utförliga recensioner om varje spelbolag med för- och nackdelar. Varje kategori som till exempel användarvänlighet, bonus och insättningsalternativ betygsätts så att du kan få en övergripande blick över vilket bolag som passar dig bäst.

Kom gärna med egna synpunkter om spelbolagen i kommentarsfältet. Låt andra spelare veta vad det är som du tycker är bra med en viss bonus. Betting.se levererar all info du behöver för att välja rätt i djungeln av spelbolag ute på marknaden.

Feedback