Reklam

6 gånger pengarna på att Malmö tar sig vidare i CL-kvalet!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Malmö tog en stark 1-0 seger borta mot CFR Cluj i det första mötet och har gett sig själva ett fint utgångsläge inför returmötet i Malmö. Betfair boostar oddset på att Malmö tar sig vidare i CL-kvalet från 1.16 till smått otroliga 6.00. 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av de boostade oddsen på att Malmö klarar avancemang.

  1. Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMDR
  2. Lägg ett spel på att Malmö går vidare. 
  3. Maxinsats på spelet är 50kr.
  4. Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Malmö tar vara på sitt fantastiska utgångsläge?

Malmö inledde våren svagt i Allsvenskan med endast två segrar på de inledande sju omgångarna. Under sommaren har man bytt tränare samt värvat en hel del tunga namn som Anders Christiansen och Marcus Antonsson. Malmö har fått igång sitt lag och har vunnit sex av sina senaste sju tävlingsmatcher. Malmö vann senast i helgen hemma mot topplaget Norrköping med 2-1 och har börjat komma ikapp topplagen så smått. Det återstår att se om Malmö kan ta sig ikapp de absoluta topplagen och vara med i fighten om guldet och europaplatserna.

Malmö vann mot Cluj med 1-0 i det första mötet i Rumänien och har med det fina resultatet skapat sig ett väldigt bra utgångsläge inför returmötet i Malmö. Cluj har precis kommit igång med ligaspelet i den Rumänska ligan. Efter två spelade omgångar har man inte imponerat och står på två inspelade poäng. Cluj har under de senaste tio åren spelat gruppspel i Champions League tre gången och är ett välkänt lag när det kommer till Europeisk klubblagsfotboll. Under Champions League 2012 lyckades man med den otroliga bedriften att besegra Manchester United på bortaplan i gruppspelet med 0-1. 

Malmö har lyckats få igång sin trupp och spelar riktigt fin fotboll i nuläget. Man kommer från fina resultat och har ett bra resultat att gå på efter 0-1 segern i Rumänien. Allt talar för att Malmö ska klara av avancemang till den tredje kvalomgången. 

6 gånger insatsen på att Malmö går vidare hos Betfair!

Regler och villkor för oddsboosten

  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder hos Betfair.
  • Maxinsats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Du kan inte använda Cash Out på ditt kvalificerade spel. 
  • Eventuell vinst blir utbetalat som gratisspel.
  • Gratisspelen ska användas på lägsta odds 1.20 för att bli uttagbara.
18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback