Annons
Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Odds på Turkiet - Georgien 18/06, Europa - EM

Vi riktar blickarna mot Signal Iduna Park i Dortmund där vi den 18 juni klockan 15.00 har avspark mellan Turkiet och GeorgienBetting ger er allt inför mötet med de senaste oddsen, lagnyheterna och förväntade startelvor. Kan mästerskapsdebutanterna från Georgien överraska i EM 2024?

Spela på Fotbolls-EM 2024 hos Expekt!

Odds Turkiet - Georgien

Jämför odds EM 2024 på mötet mellan Turkiet - Georgien i Fotbolls-EM 2024 nedanför. Ni får över 5,00 i odds på debutanterna att vinna denna premiär där turkarna såklart är tydliga favoriter med odds omkring 1,80.

Turkiet - Georgien: Odds på vinnare

Inför EM 2020 sågs Turkiet av många som en potentiell dark horse, men de underpresterade rejält. Turkiet slutade sist i gruppen och förlorade alla sina tre matcher mot Italien, Wales och Schweiz. Den här gången är grupp F en bra möjlighet för Turkiet, mot Portugal, Tjeckien och Georgien.

Georgien är något av en okänd bekantskap, eftersom detta är deras första stora turnering någonsin, och de hoppas kunna göra ett namn för sig själva i Tyskland.  Även om de hade det tufft under kvalet gjorde Georgien mål i sju av sina åtta matcher, inklusive hemma och borta mot Spanien. Offensiv spets med "Kvaradona" som den stora stjärnan finns.

För speltips på matchen mellan Turkiet - Georgien, se våran sida för EM 2024 tips!

Turkiet

Foto: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

Möjliga startelvor

Här följer vårat tips på hur lagen ställer upp i deras premiärmatch i EM 2024.

Turkiet (4-2-3-1):

Cakir, Celik, Demiral, Ayhan, Muldur, Calhanoglu, Kökcu, Khaveci, Guler, Yildiz, Akturkoglu

Georgien (3-4-2-1):

Mamardashvilli, Kvirkvelia, Dvalia, Kashia, Kakabadze, Kiteishvilli, Koshorashvilli, Shengelia, Chakvetadze, Mikautadze, Kvaratskhelia

Inför Turkiet - Georgien

Turkiets EM inleds den 18 juni med en match mot Georgien på BVB Stadion i Dortmund. De var i en intressant kvalgrupp med några lag av samma kvalitet, men de var ett av de två som gick vidare. De slutade faktiskt som gruppetta, en poäng före Kroatien och fem före Wales på tredje plats. Turkiet led bara en förlust i kvalet, mot Kroatien i sin andra match, och återhämtade sig med en svit på sex matcher utan förlust.

Sedan kvalet säkrades har Turkiet dock varit i usel form. De har förlorat tre av sina fyra matcher i år, inklusive en 6-1-förlust mot Italien i mars. I vänskapsmatcherna före turneringen spelade Turkiet oavgjort mot Italien och förlorade mot Polen.

Inte många gav Georgien en chans att kvalificera sig till EM 2024, där de hamnade tillsammans med Spanien, Skottland, Norge och Cypern. Och de slutade på fjärde plats med åtta poäng på sina åtta matcher, slog Cypern hemma och borta och spelade oavgjort mot Skottland och Norge. Men de fick en andra chans genom sin plats i UEFA Nations League, där de slog Luxemburg och sedan Grekland i play-off. I sin enda vänskapsmatch före EM 2024 vann Georgien med 3-1 över Montenegro.

Turkiet - Georgien: Styrkor och svagheter

Endast tre spelare har spelat i varje match för Montella, och det är Ismaiol Yuksek, Kerem Akturkoglu och Baris Alper Yilmaz. Men med en fulltalig trupp skulle man egentligen bara förvänta sig att Akturkoglu startar. Ugurgan Cakir verkar vara det föredragna målvaktsvalet, med Merih Demiral bland dem som du förväntar dig att starta i försvaret.

Mittfältet är lite mer förutsägbart, eftersom man kan förvänta sig att Hakan Calhanoglu och Orkun Kokcu båda kommer att vara med, med Arda Guler en potential genom mitten.

Längst fram är Kenan Yildiz den givne målskytten och det finns stora förhoppningar på att tonåringen ska ta Turkiet till nya höjder och bli den nya Hakan Sukur.

Svagheten i detta turkiska lag får ändå bli osäkerheten i vilka spelare som ska starta. Det finns kanske ingen given elva för Montella som säkerligen kommer bjuda på en hel del rotation under EMs gång.

Stjärnan för Georgien är Khvicha Kvaratskhelia, men medan 23-åringen spelar på kanten för Napoli är han en av de centrala spelarna i landslaget. Han var glödhet i kvalet där målen rullade in på löpande band och ska Georgien lyckas så måste Kvara vara het.

Svahgeten ligger i att nationen saknar helt erfarenhet från stora mästerskap. Laget rankas som sämst i EM men stämningen i truppen och i landet lär boosta Georgien som kanske kan skrälla ihop några poäng?

Spelbolag med bäst odds på Turkiet - Georgien i EM 2024

Nedan listar vi några bettingsidor med svensk licens vi tycker man ska skaffa konto till under Fotbolls-EM.

Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 1500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. EM-gratisspelet exakt insats 300 kr. Tillgänglig från 04/06/2024 00:00 till 14/06/2024 21:00. Regler & villkor här. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

500 SEK freebet + chans på 50% extra vinstboost

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
500 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan uttag kan göras måste vinsten från gratisspelet omsättas en gång.

Ytterligare villkor:

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr, bonus upp till 500 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Vinstboost 50%, max insats 500 kr, max vinst 25000 kr. Vinstboosten är tillgänglig från 04/06/2024 00:00 till 12/06/2024 23:59. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande

+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.


100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

FAQ: Turkiet - Georgien EM 2024

Här får ni svaren på de vanligaste frågorna om Turkiet mot Georgien i EM.

När spelas matchen mellan Turkiet - Georgien?

Matchen mellan Turkiet och Georgien i EM 2024 spelas den 18 juni med avsparkstiden 18.00. Se vår guide spelschema em fotboll till samtliga matcher i slutspelet.

Vilka vann senaste mötet mellan nationerna?

Turkiet och Georgien möttes senast 2012 i en träningsmatch som slutade 3-1 till turkarna.

Var kan jag se Turkiet - Georgien?

Du ser matchen i Fotbolls-EM 2024 mellan Turkiet - Georgien på TV4 Play, 18 juni, 18:00.

Vilket lag är favoriter mellan Turkiet - Georgien?

Turkiet är favoriter med odds omkring 1,80 hos spelbolagen.

Feedback