Annons

La Liga på TV

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

La Liga är en av världens största fotbollsligor som lockar fotbollsfans från hela världen. Ligan har två av de marknadsmässigt största dragplåstren i fotbollsvärlden. De båda gigantiska klubbarna Real Madrid och Barcelona. El Clasico är den ligamatch inom fotbollen som lockar mest tittare över hela världen. Årets säsong kommer dock inte att tv-sändas. Det bästa man kan göra för att få tillgång till att se La Liga säsongen 2022/23 är att streama matcherna El Clásico.

Bet365 erbjuder alla sina spelare med pengar på sitt konto gratis livestreaming. 

Inget innehåll hittades.

Prova Livestreama La Liga säsongen hos Bet365

Även om säsongen inte kommer att visas i tv är det en väldigt enkel process att skapa ett konto hos Bet365 för att livestreama säsongen från deras sida. Om du redan har ett konto hos Bet365 är allt som krävs att du har en summa pengar på ditt konto. Om du inte har ett konto hos Bet365 rekommenderar vi varmt att man skapar ett konto för att kunna följa all spansk toppfotboll via deras streamingtjänst.

Som kontoinnehavare hos Bet365 behöver du bara ha en summa pengar på kontot för att sedan kunna streama. Det finns inget krav om att du behöver använda pengarna på sidan för att kunna streama. Har du pengarna kvar på kontot kan du livestreama alla dina favoritmatcher under säsongen.

Varför kan du inte se La Liga på svensk TV?

IMG innehar  rättigheterna till att få sända La Liga. IMG's tjänst där de visar alla matcherna heter Strive. Det är alltså ingen TV-kanal utan en streamingtjänst och företaget verkar inte ha några planer att ändra på det.

Större fördelar att streama La Liga från Bet365 istället för Strive

Om du väljer att streama La Liga med Strive kommer det att kosta dig 79 kr i månaden eller så kan du köpa ett år för 499 kr. Det blir dyrt om du redan sitter och betalar för ett paket med tv-kanaler varje månad. Med Bet365 får du istället en stabil stream som nästan är gratis där du i slutändan har chans att spara en stor del pengar. Med de pengarna du tjänar in kan du istället ha chans att vinna en summa om du bettar på La Liga hos Bet365.

Feedback