Reklam

Streama El Clásico

Avspark: Meddelas senare

Turnering: Meddelas senare

Plats: Meddelas senare

Domare: Meddelas senare

Det är dags för världens största match för klubblag mellan Barcelona och Real Madrid, El Clasico. Det är matchen som lockar miljontals fotbollsfans världen över för att följa El Clasico framför tv:n. La liga sänds inte längre i Svensk tv. Om du vill se matchen mellan Real Madrid - Barcelona i Sverige får du använda dig av streamingtjänsten Strive för en kostnad. Frågan är vart du kan vända dig för att se La liga El Clasico matchen gratis?

Se El Clasico hos Bet365 här!

Hos Bet365 har du chansen att se matchen mellan Real Madrid och Barcelona gratis. Du kan genom Bet365 se alla matcher i La Liga gratis om du har ett konto med en insatt summa pengar på. Om du inte har ett konto hos Bet365 är det värt att skapa ett konto för att samtidigt ta del av deras generösa välkomsterbjudande i sport.

Bet365

100% av 750 kr

18+, regler och villkor gäller
Läs recension
Regler och villkor gäller
Ansvarsfullt spelande
18+ åldersgräns
18+, regler och villkor gäller

Hur du livestreamar El Clasico gratis hos Bet365.

Du börjar med att skapa ett konto hos Bet365 och göra en insättning för att få tillgång till att streama el clasico gratis. Om du redan har ett konto är allt du behöver ha på kontot 1 insättning för att kunna livestreama matchen. Det är alltså ingen minimum summa som krävs för att streama matchen, och inte nog med det. Om du vill streama andra sporter, eller mer fotboll i framtiden behöver du inte göra en ny insättning. Du kan även streama matchen gratis om du har lagt ett bet inom 24 timmar. Du kan inte få en så mycket bättre deal när du gör din första insättning, välkomst bonus och La Liga kampen mellan Barcelona-Real Madrid. Nedan följer en guide i hur du kommer igång med ditt konto hos Bet365:

  1. Följ länken som tar dig till Bet365 hemsidan genom att klicka här.
  2. Nu trycker du på "Spela nu" knappen.
  3. Tryck på den gula knappen uppe i högra hörnet där det står "Bli medlem"
  4. Fyll i dina uppgifter enligt fälten och gör en insättning.
  5. Tryck på "Sport" och sedan "Livestreaming" inne på bet365's hemsida för att se matchen.

Kom ihåg att alltid lämna en liten summa pengar på ditt konto för att kunna streama El Clasico och även annan fotboll i framtiden.

Se El Clasico hos Bet365 här!

Hur du gör för att streama El Clasico i fullskärm hos Bet365

Det kan vara lite krångligt att få till en helskärm hos Bet365 när du streamar. Bet365's stream är upplagt så att du ska se deras livebetting samtidigt som du streamar matchen. Så för att livestreama El Clasico matchen mellan Barcelona-Real Madrid i fullskärm behöver du en "plugin" till din webbläsare. För att hjälpa dig på vägen har vi postat en video som visar hur du installerar en "plugin" till din webbläsare. Tryck på play knappen för att se hur du får till fullskärm hos Bet365:

Om du vill livestreama Barcelona-Real Madrid från din mobila enhet

Detsamma gäller för mobil som från datorn, att du måste ha en liten summa pengar på ditt konto för att kunna livestreama El Clasico från din mobil. Det bästa med det är att det inte krävs någon minimum summa. Så länge du har pengar på kontot är det bara att streama på hur mycket du vill. Helt klart värt det. Om du är ute och reser eller helt enkelt inte hinner hem från jobbet för att se matchen är detta ett utmärkt alternativ. Bara att logga in på ditt konto via appen eller webbläsaren för att streama matchen. 

Se El Clasico med Chromecast på din dator

För dig som äger en Chromecast och vill livestreama kampen i La Liga från din mobila enhet eller dator finns även det alternativet såklart. För att det ska fungera måste du ha laddat ner webbläsaren Google Chrome. När du är igång med Google Chrome trycker du på "Options" knappen för Google Chrome som består av 3 svarta prickar uppe i högra hörnet. När du trycker på prickarna kommer du få fram en meny som visar flera olika alternativ. Du väljer "Cast" och följer sedan instruktionerna som följer.

Se El Clasico på din mobila enhet med Chromecast 

Om du inte äger en dator har du alternativet att streama El Clasico från din mobila enhet till din tv. För att streama matchen på din tv behöver du 2 appar. Google Home och Google Chrome. Öppna Google Home, gå till vänstra menyn, välj Cast screen/audio och välj din mobila enhet. Nu loggar du in på ditt Bet365 konto via Google Chrome, väljer sedan El Clasico och streamar matchen som nu kommer att uppenbara sig på din tv.

Se Bet365's El Clasico livestream

Avspark: Meddelas senare

Turnering: Meddelas senare

Plats: Meddelas senare

Domare: Meddelas senare

Kommentarer

Feedback