Annons

Speltips : Söderettan vinnare 2023: Falkenbergs FF

31 mars 2023 at 21:00 - Fotboll, Sverige - 1. Division
Uppdaterad
26
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Söderettan - Säsongsspel

Chans: 50%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 1/10
Hit/Miss:
Betsson Till Betsson
Vi rekar vinnare av Division 1 Södra 2023, där Falkenbergs FF bara har ett mål i sikte.

Falkenberg jagar revansch

Efter den svaga starten i förra årets Division 1 Södra blev avståndet till suveräna GAIS för långt, och trots den fantastiska avslutningen som FFF bjöd på räckte det inte till serieseger.

Man slutade på en andraplats, sx poäng bakom GAIS vilket resulterade i ett kval mot Östersund. Tråkigt nog räckte inte två bra insatser där då laget var för ineffektivt och brände ett gäng riktigt fina målchanser och nu är laget alltså på jakt efter snabb revansch där målet är att vinna serien och spela i Superettan 2024.

Trots att spelare som Axel Noren, Robin Hofsö samt Taylor Silverholt återvänt från lån har Falkenberg en stark trupp blandat med rutin och ny talang. Man visade sig vara svårslagna under försäsongen där det endast blivit en förlust på 7 matcher, och det var nu i genrepet mot GAIS där man tappade ledning, men det ska sägas att man bytte ut så gott som hela laget i halvtid och vilade nyckelspelare som Wilhelm Ärlig i säkerhetsåtgärd inför premiären.

Fint för FFF att få behålla en spelare som Wilhelm Ärlig som var briljant förra året, liksom Godwin Aguda som sprutade in mål och har varit glödhet även på försäsongen. 

Man har plockat in den 19-åriga talangen, Leonardo Farah Shahin som gjorde 12 mål för Qviding i fjol vilket är ett trevligt tecken på hur laget bygger med unga talanger.

Den rutinerade "räven" Christoffer Carlsson kör på en till säsongen och han är stundtals väldigt viktig för truppen. Slitvarg.

Bettingtips Division 1 Södra

Spelbolagen är inte direkt snabba med att få ut odds på den här serien men än så länge har Betsson släppt vinnaroddsen och jag väljer Falkenbergs FF att vinna Söderettan som speltips.

Laget har som sagt imponerat inför seriestarten och tränaren Christoffer Andersson har bara ett mål i sikte och det är att återvända till Superettan.

FFF förtjänade att gå upp redan förra året men hade lite otur att få ett sånt suveränt lag som GAIS i serien. I år finns inget motstånd utav den kalibern och t.ex. Norrby som åkte ner ser inte alls ut att kunna utmana. 

Trollhättan och Oddevold ser ut att vara de största utmanarna i år men kan inte riktigt se hur de ska kunna utmana Falken på allvar. 

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
  • Jättebra app
  • Support dygnet runt
  • Stort urval av betalningsmetoder
  • Stort utbud på odds på svensk sport
  • Livestreaming och liveodds via telefon och dator
  • Oberoende av oddsleverantörer

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback