Annons

Senegal - Nederländerna: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
21 november 2022 at 17:00 - Fotboll, VM
Al Thumama Stadium (neutral)    Wilton Pereira Sampaio
17 nov 2022 at 15:01 (Uppdaterad 21 nov 2022 at 19:01) 17/11
41
0

Fotbolls-VM gruppspelsomgång 1

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
ComeOn Till ComeOn
Vi rekar mötet mellan Senegal - Nederländerna i fotbolls-VM 2022 grupp A som spelas måndag 21 november på Al Thumana-stadion. Oddsen är hämtade från vårat matchcenter.

Senegal – en livsfarlig underdog

Det var i februari som Senegal besegrade Egypten i finalen efter att Mané avgjort straffläggningen och vann AFCON (Africa Cup of Nations), vilket är Afrikas motsvarighet till Europamästerskapet. Motståndet kommer dock vara en aningens tuffare i VM 2022, men Senegal ska inte underskattas. Laget består av skickliga fotbollsspelare som har spelat i några av världens största klubbar. Sadio Mané är givetvis den största stjärnan och lagkapten, spelare som Idrissa Gueye, Ismaila Sarr och Cheikhou Konaté kan bli avgörande. 

Nederländerna vann VM-kvalet övertygande

Nederländerna gjorde ett bra i kval där de vann sin grupp relativt säkert. Vad som imponerar allra mest är att de gjorde hela 33 mål framåt medan man bara släppte in åtta bakåt. Värt att poängtera är att Memphis Depay, den evige talangen, stod för hela 12 mål samt 6 assist på 10 matcher. Ett otroligt facit som gjorde att han vann VM-kvalets skytteliga.

Landslaget har ett par tuffa år utan några större framgångar bakom sig, men denna upplaga av laget är på uppgång med talanger som Sven Botman och Ryan Gravenberch. Deras underhållande totalfotboll brukar vara ett framgångsrecept i gruppspelet.

Senegal fem senaste:

Iran – Senegal 1-1

Bolivia – Senegal 0-2

Guinea – Senegal 1-1

Senegal – Liberia 1-2

Liberia – Senegal 0-3

Nederländerna fem senaste:

Nederländerna - Belgien 1-0

Polen - Nederländerna 0-2

Nederländerna - Wales 3-2

Nederländerna - Polen 2-2

Wales - Nederländerna 1-2

Läs våran förhandstitt på matchen mellan Senegal - Nederländerna!

Mitt speltips Senegal - Nederländerna

Min magkänsla säger att Nederländerna vinner matchen och att det blir en fartfylld tillställning. De brukar trycka gasen i botten direkt, men istället för spela en vinnare vänder jag mig istället mot målmarknaden, som i den här matchen känns något säkrare. Mitt speltips blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • Upp till 750 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback