Kan Senegal med den briljante Sadio Mané utmana det starka nederländska försvaret ledda av Virgil van Dijk i fotbolls-VM 2022? Det finns stora förväntningar på Nederländerna i den ganska överkomliga grupp A, men Senegal ska definitivt inte underskattas. Vi tittar närmare på spelbolagens odds Senegal - Nederländerna.

Förväntningarna är stora på Nederländerna, som inte har förlorat en enda landskamp under 2022. Memphis Depay och Steven Bergwijn är två av lagets offensiva spelare som kan få spela huvudrollerna i öppningsmatchen mot Senegal.

Nederländerna är nog mycket nöjda med att hamna i grupp A. I gruppen hittar vi också Qatar och Ecuador. Men kanske blir det ändå inte en enkel resa till åttondelsfinal för Nederländerna. Utan vi kan istället få turneringens första skräll redan i matchen mot Senegal. Laget är ett erkänt bra mästerskapslag som vann Afrikanska Mästerskapen tidigare i år och det finns flertalet stjärnor i truppen.

Senegals defensiv är stabil och leds av Kalidou Koulibaly. Bakom honom finns det mycket skicklige Edouard Mendy mellan stolparna. Senegals nolla kan bli en tuff nöt att knäcka för Nederländerna. Det gäller också att man lyckas stoppa Sadio Mane, som är sylvass när det vankas målchanser.

Nederländerna bygger sitt lag bakifrån med en stjärnfylld backlinje. Den starka defensiven ska frigöra utrymme för de mer kreativa spelarna offensivt. Denzel Dumfries, Steven Bergwijn och Memphis Depay är alla stora offensiva hot. På mitten styrs lagets spel av spelfördelaren Frenkie de Jong. Om Nederländerna lyckas få till ett spelövertag så kommer Senegals försvar att sättas under en stor press.

Odds på Senegal - Nederländerna

Nederländerna bär favoritskapet på Al Thumama Stadium i Doha. Där Senegal kommer göra allt för att sätta en käpp i det nederländska maskineriets hjul. Om du vill ha fler odds på mötet hittar du det i vårat matchcenter.

100 SEK freebet

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100 kr freebet i välkomstbonus!
Bäst i mobilen
Hög trovärdighet
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Innan eventuellt uttag kan göras måste insättningen omsättas minst en gång.

Ytterligare villkor: Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Villkor och krav:  Referera till LeoVegas för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+, Erbjudandet gäller nya spelare, Min. insättning 100 kr, Max 100 SEK som freebet

Möjliga startelvor:

Senegal (4-3-3): E. Mendy; B. Sarr - Koulibaly - Diallo - Ciss; Kouyate - N. Mendy -  Gueye; I. Sarr - Diedhiou - Mane

Nederländerna:  (3-4-3): Biljow; de Ligt - van Dijk - de Vrij; Dumfries - de Jong - Koopmeiners - Blind; Berghuis - Bergwijn -  Depay

Sadio Mané Senegal

Foto: KHALED DESOUKI / AFP

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

FAQ Senegal - Nederländerna

Få svar på de vanligast ställda frågorna om mötet mellan Senegal - Nederländerna.

När spelas Senegal - Nederländerna?

Senegal och Nederländerna möts på Al Thumama Stadium i Doha den 21 november klockan 17.00.

Var kan jag se Senegal - Nederländerna?

Du kan se matchen på SVT 1 och på SVT Play. Se alla matcher i vårat Fotbolls VM 2022 spelschema.

Vilket lag är favoriter av Senegal - Nederländerna?

Spelbolagen har Nederländerna som stora favoriter mot Senegal.

Var hittar jag speltips om matchen mellan Senegal - Nederländerna?

Här läser du alla fotbolls-VM 2022 speltips.