Annons

Qatar - Ecuador: Double chance: 1X - Speltips & Rekar

Matchcenter
20 november 2022 at 17:00 - Fotboll, VM
Al Bayt Stadium (neutral)    Daniele Orsato
17 nov 2022 at 12:41 (Uppdaterad 20 nov 2022 at 19:00) 17/11
44
0

Fotbolls-VM gruppspelsomgång 1

Chans (1-X-2): 35-40-25%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
ComeOn Till ComeOn
Vi har rekat öppningsmatchen i VM 2022 mellan Qatar - Ecuador som spelas på Al Bayt-Stadion söndag 20/11. Få högsta odds från vårat matchcenter.

Qatar i blickfånget

Många är skeptiska till att fotbolls-VM 2022 spelas i Qatar – ett land som har kritiserats ordentligt de senaste åren. Man får dock inte glömma att spelarna i det qatariska landslaget inte har något med de tunga besluten att göra. Dom är, precis som i vilket annat landslag som helst, bara spelare som vill vinna fotbollsmatcher.

På söndag spelas öppningsmatchen mellan Qatar och Ecuador där hemmanationen kommer till matchen som underdogs enligt spelmarknaden. Men jag tycker inte att de ska underskattas. Laget kommer trots allt till turneringen med fyra raka vinster. Okej, dessa vinster har kommit mot Albanien, Panama, Honduras och Guatemala. Inga svåra uppgifter med andra ord. Men tidigare i år har man exempelvis spelat lika mot ett stjärnspäckat Chile samt vunnit mot Ghana. Jag tippar att Qatar kommer visa världen att landet faktiskt kan spela fotboll under mästerskapet.

Ecuador gjorde ett bra VM-kval

I Sydamerika får 10 lag göra upp om fyra VM-platser i en och samma grupp där Ecuador stod för ett riktigt imponerade kval då man slutade fyra (och därmed kvalificerade sig till VM). Värt att poängtera är att man knep den sista VM-platsen före länder som Colombia, Peru och Chile - länder som består av många världsklasspelare.

I Ecuador har man inte speciellt många välkända spelare för oss européer. Den kanske mest välmeriterade spelaren är förmodligen Enner Valencia som har tillhört många klubbar i Europa och sprutar in mål för Fenerbahce i dagsläget. Om Ecuador vill ta sig vidare från gruppen gäller det att man spelar på sin absoluta topp. Ecuador är ett land som har allt att vinna.

Qatar fem senaste:

Qatar – Albanien 1-0

Qatar – Panama 2-1

Qatar – Honduras 1-0

Qatar – Guatemala 2-0

Qatar – Chile 2-2

Ecuador fem senaste:

Ecuador – Irak 0-0

Japan – Ecuador 0-0

Saudiarabien – Ecuador 0-0

Ecuador – Cape Verde 1-0

Mexiko – Ecuador 0-0

Läs även våran förhandstitt på matchen!

Mitt speltips Qatar – Ecuador

En öppningsmatch i ett VM är alltid en öppningsmatch i ett VM, eller hur? Oavsett om man har några sympatier för lagen som spelar öppningsmatchen är det en mäktig och häftig känsla. Spelmarknaden tippar, som tidigare nämnt, på Ecuador i matchen. Min magkänsla säger dock att Qatar kommer stå upp bra inför hemmapubliken. Jag förmodar att det blir en målsnål match med ett försiktigt spel. Mitt speltips blir att Qatar inte förlorar matchen (1X).

  • Upp till 750 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback