Annons

Speltips : Norrköping - Malmö FF: E. Botheim målskytt

Matchcenter
30 mars 2024 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Allsvenskan

Chans: 50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 2/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
På lördag drar äntligen den allsvenska festen igång och vi inleder med att besöka Platinumcars Arena i Norrköping med de regerande svenska mästarna på besök.

IFK Norrköping

Ett lag jag inte håller speciellt högt inför Allsvenskan 2024 är Andreas Alms Peking. Tränaren är tillbaka i klubben där han gjorde stor succé mellan 2003-2005 som spelare.

Omtyckt så klart av fansen och nu är frågan om han kan motsvara förväntningarna även vid sidan av planen.

Efter några mindre lyckade uppdrag däribland senast i danska Odense så ska det bli spännande att följa Alms resa i Norrköping som nu siktar på att förbättra sin 9 plats från förra året.

Rutinerade Tommi Vaiho har förstärkt på målvaktssidan och i övrigt hittar vi Tom Prica, Ismet Lushaku och Amadeus Sögaard som nya intressanta namn i truppen.

Truppen ser likvärdig ut som förra säsongens men Maic Sema har ej fått nytt kontrakt likaså Christpher Telo och Ari Skulasson som varvar ner i Sylvia.

Blandade resultat under försäsongen där stora frågetecknet är försvarsspelet som sett långt från stabilt ut.

Malmö FF

MFF kliver som vanligt in som stora favoriter till att vinna SM-guldet där oddsen inför kommande upplagan är nere runt 1.70.

Henrik Rydström har fått behålla stommen samtidigt som flera fina namn tillkommit. Helt klart blir skåningarna svårstoppade även denna säsong trots att det nu väntar spel i Europa.

Kommer vi få se Anders Christiansen på plan snart igen så är det en bonus som heter duga men oavsett så är truppen otroligt bred.

Malmö FF har förstärkt med en spelare jag personligen håller väldigt högt nämligen Erik Botheim som senast varit i Serie A och Salernitana. Han får mitt tips till premiären.

Speltips

Mitt första "vanliga" allsvenskan tips för säsongen blir Erik Botheim målgörare till 2.20 hos Expekt.

Norrmannen tillhör utan snack allsvenskans bästa spelare och kommer ge MFF ett ordentligt lyft i anfallsspelet med sin snabbhet och hunger i boxen.

Botheim gjorde ett av målen när Malmö besegrade Norrköping i Svenska Cupen semifinal nyligen och min tro är att Rydström kommer använda sig av den är klasspelaren till max.

Gästerna kliver inte oväntat in som väldigt stora favoriter på lördag. Mycket talar för att det kan bli 2-3 bortamål och då ska nyförvärvet ha goda möjligheter att vara en av målgörarna.

Jag tippar 1-3.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback