Annons

Speltips : Marcelo Arévalo/Mate Pavic - Ivan Dodig/Neal Skupski: 2

Matchcenter
19 april 2024 at 16:05 - Tennis, ATP
Pista Andres Gimeno
Uppdaterad
7
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Här ska det väl kunna skrälla tycker jag.

Man känner lite grann när det börjar knaka i fogarna i dubbelpar. Dodig/Krajicek var överlägsna världsettor för ett år sen. Nu nere på femte plats någonting, vilket de fortfarande ska väldigt nöjda med, men dubbelspelare brukar då reagera med att söka andra lösningar. Jag tror inte de bestämt sig för att dela på sig på något sätt men Krajicek spelade en turnering med annan partner för några veckor sen och Dodig gör det här. Lite liknande för Skupski tror jag som i år började spela med Gonzalez. Dumt kan jag tycka att han och Koolhof delade på sig. Exakt samma sak där. De var överlägsna världsettor ett tag. De föll några placeringar, och delade på sig. Båda två började spela med svagare partners. Inte så smart.

Men i alla fall. Två av världens absolut bästa dubbelspelare, Dodig och Skupski. Här tillsammans, och de borde passa ihop.

Arevalo och Pavic har haft stora problem senaste dryga året. I år tillsammans och de har fått till det helt okej men tveksamt om man kan se dem som spelare i den absoluta toppen numera.

Bättre spelare i vårt par, motståndarna mer samspelta, vidöppet och högt odds

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback