Annons

Speltips : Marc Polmans - Elias Ymer: 2

Matchcenter
24 maj 2023 at 14:20 - Tennis, Frankrike - ATP - Roland Garros, Qualification
Court 8, Stade Roland Garros
Uppdaterad
79
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 34-66%
Spelvärde: 108,90%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Andra kvalomgången i Franska öppna och jag tror vi får en svensk till kvalfinal.

Stark seger av Elias Ymer i första rundan av franskakvalet. Passaro som han slog har visserligen svag form, och är lite överrankad, men han är en grusspecialist som var seedad i det här kvalet. Då är det en bra seger. 

Ymers seger mot Passaro var kanske inte någon skräll, men det var en jämn och öppen match. Polmans seger över Mayot i första omgången kanske var lite antydan till skräll, Inget att hoppa högt över riktigt dock. Två jämnrankade spelare där ingen av dem är jättebra på grus och den ena vinner, ja, ungefär så blir det väl oavsett vilket.

Vad har vi här då?

Vi har Ymer rankad 150 i världen mot Polmans rankad 200 i världen. Ymer klart bäst på grus, Polmans något så sällsynt som en australiensare som är rätt okej på grus, men han är ändå något sämre på det här underlaget än hardcourt.

Så, vad spökar då?

Jag vet faktiskt inte. Polmans är inte bättre än sin ranking. Man kan absolut argumentera för att Ymer är bättre än sin ranking. Nivåskillnaden är där. Fördel av underlaget för Ymer. Ymer brukar också vara väldigt stabil i de här kvalen.

Det är inte någon klasskillnad, men flera parametrar ligger på Ymers sida och väldigt lite talar egentligen för Polmans skulle jag säga.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback