Annons

Liverpool - SSC Napoli: Över 3,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 november 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Anfield    Tobias Stieler
1 nov 2022 at 14:27 (Uppdaterad 1 nov 2022 at 22:57) 01/11
2
0

Champions League gruppspelsomgång 6

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 144,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Vi rekar det sista gruppspelsmötet i Champions League grupp A mellan Liverpool - Napoli som spelas på Anfield ikväll, 1/11, 21:00.

Liverpools bergochdalbana fortsätter

Liverpools säsong har minst sagt varit märklig och liknat en bergochdalbana hittills. Ena veckan står laget för en otrolig prestation och vinner mot Manchester City för att sedan förlora mot Nottingham och Leeds. De svajiga prestationerna i Premier League har gjort att laget ligger långt från toppen med enbart 16 inspelade poäng.

I Champions League har man dock gjort det bättre och är redan klara för avancemang inför tisdagens match mot Napoli. Även om det i praktiken ser omöjligt ut för Liverpool att vinna gruppen tror jag att hela spelartruppen känner ett stort behov av att göra en bra insats inför hemmapubliken på Anfield. Samtidigt skulle nog tränaren Klopp må bra av en vinst här efter plattfallet mot Leeds i den senaste omgången. Med andra ord behöver hela klubben lite arbetsro.

Hemma på Anfield har man alla möjligheter till att vinna mot ett formstarkt Napoli, men åker bergochdalbanan ned eller upp denna gång?

Är Napoli Europas bästa lag just nu?

Att Napoli är en klubb som mår bra just nu är det inget snack om. Klubben har spelat 27 raka matcher (alla turneringar inräknade) utan att förlora. Dessutom har laget 13 raka vinster i dagsläget. Den fina formen har skapat eko i Europa och många menar att Napoli är ett av de absolut bästa lagen för tillfället.

Spalletti har onekligen gjort ett bra jobb med sitt lag och fortsätter klubben på denna väg kan man mycket väl vinna både Serie A och Champions League. Det är förvisso mycket kvar av säsongen och allt kan hända. En vinst mot Liverpool under tisdagen skulle vara ett rejält styrkebesked som hade satt skräck i många motståndare. Kan Napoli fortsätta sin förlustfria svit?

Liverpool fem senaste:

Liverpool – Leeds, 1-2

Ajax – Liverpool, 0-3

Nottingham – Liverpool, 1-0

Liverpool – West ham, 1-0

Liverpool – Manchester City, 1-0

Napoli fem senaste:

Napoli – Sassuolo, 4-0

Napoli – Rangers, 3-0

Roma – Napoli, 0-1

Napoli – Bologna, 3-2

Napoli – Ajax, 4-2

Mitt speltips Liverpool – Napoli

Grupp A är i praktiken redan avgjord och Napoli kommer att vinna den medan Liverpool avancerar som tvåa. Men för den sakens skull behöver detta inte bli någon tråkig match. Klopp och hans manskap vill göra en bra insats inför hemmapubliken för att göra fansen nöjda. Både Liverpool och Napoli står för en offensiv samt fartfylld fotboll. Inget av lagen kommer fega här och jag tror på en målrik match. Mitt speltips blir att matchen slutar med över 3,5 mål.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback