Annons

Speltips : Hugo Nys/Jan Zielinski - Marcel Granollers Pujol/Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
19 maj 2023 at 13:10 - Tennis, ATP
Centrale, Foro Italico
18 maj 2023 at 09:23 (Uppdaterad 19 maj 2023 at 14:36) 18/05
61
+1
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 109,62%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Uthålliga måste man kalla dem, Granollers/Zeballos. De har varit ett av världens bästa par i många år. Stor svacka senaste året. Men de har kört på ändå. Belöningen kan komma den här veckan.

Man kan förstå att det som dubbelspelare är lätt att tänka att man ska söka lyckan på annat håll så fort spelet kärvar. Det är också det normala. När ett par tappar rejält i slagstyrka, då splittras det oftast och spelarna provar på annat håll. Förhållandevis sällan det funkar faktiskt.

Allt som oftast är det bättre att hålla ihop. Det har Granollers/Zeballos gjort trots att de gått från att vara ett av världens fem bästa par till att vara utanför de 10 bästa det senaste året. Det kan mycket väl bli utväxling av det den här veckan då de definitivt kan vinna sin första masterstitel på nästan två år. Fyra masterstitlar tillsammans tidigare, det är starka papper det. Det som saknas är en Grand Slam-titel, något ingen av dem heller lyckats med tidigare på annat håll, innan de började spela tillsammans.

Uppenbart att de hittat sitt spel den här veckan. Nys/Zielinski som de möter här är överrankade, överskattade, och inte uppe på samma nivå. För Granollers/Zeballos i bra form är detta motstånd kanske inte en munsbit, men väl ett par som de bara ska slå.

Oddsen är för jämna. Vi har en rejäl favorit här.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback