Annons

Speltips : Grégoire Barrère - Alejandro Davidovich Fokina: 2

Matchcenter
6 februari 2024 at 13:35 - Tennis, ATP
Court Central, Palais des Sports de Marseille
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 35-65%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Första omgången i Marseille och helt ärligt, för mig är det klasskillnad här.

Man kan absolut diskutera Davidovich nivå. Han är rankad 24 i världen och tittar man på spelarna som ligger runt honom på rankingen, är han lika bra som dem? Jag skulle definitivt säga nej, men en ranking ljuger sällan och det har förstås lite att göra med att hans spelstil inte är så spektakulär. Han är inte den som ser mest imponerande ut kanske men poängen ramlar in, oavsett underlag.

Här i Marseille är det relativt långsamt inomhusunderlag. Helt perfekt för Davidovich som är mycket duktig när han får tid på sig. 

Barrere är rankad utanför de hundra bästa i världen. Visserligen lite kapacitet i honom, han har varit topp-100 med marginal tidigare. Han är ofta duktig på hemmaplan. Och inomhus är perfekt för honom. Men det är nivåskillnad här. Davidovich är nära topp-20, Barrere är nära topp-100. Det är liksom ingen liten skillnad och jag tycker oddsen är alldeles på tok för nära varandra. Davidovich bara måste vara klar favorit.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback