Annons

Speltips : Félix Auger-Aliassime - Jiri Lehečka: 2

Matchcenter
3 maj 2024 at 20:10 - Tennis, ATP
Manolo Santana, La Caja Magica
Uppdaterad
8
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 42-58%
Spelvärde: 102,08%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Inte helt enkelt. De har mött halta och lytta spelare på sin väg fram till den här semifinalen men ibland får man lita på sin instinkt. Jag tror att Lehecka är lite bättre.

Visst har de sladdat fram lite på en räkmacka fram hit men ska några spelare göra det så varför inte dessa två. Felix har trots allt varit i toppen tidigare och börjar hitta rätt igen. Lehecka har i ett drygt år känts enormt kapabel men inte riktigt fått med sig poängen.

På något sätt litar jag mer på Leheckas prestationer under turneringen. Han har sett väldigt bra ut, och jag tycker att han ska vara såhär bra. Det finns en enorm kapacitet i hans spel.

Felix har också varit jättebra. Särskilt vinstmatchen mor Ruud, mycket bra gjort. Jag tycker dock att han fick bra hjälp av spelstilarna där. Han kunde utnyttja att Ruud står så långt bak i banan. Nu blir det en match i högre tempo och frågan är hur Felix kommer hålla säkerheten.

Jag tror att Lehecka är lite bättre och bara vinner. Oddset duger bra för mig. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback