Annons

Brighton - Liverpool: Double chance: 1x - Speltips

Matchcenter
14 januari 2023 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Darren England
10 jan 2023 at 12:16 (Uppdaterad 14 jan 2023 at 17:52) 10/01
11
0

Premier League - omgång 20

Chans (1-X-2): 35-35-30%
Spelvärde: 128,10%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 9/10
Hit/Miss: 3-0
Betsafe Till Betsafe
Vi ger dig speltips på mötet mellan Brighton - Liverpool som spelas lördag, 14/1/2023 på Falmer/Amex Stadium, se odds hämtade från vårat matchcenter.

Brighton med två övertygande segrar i ryggen

Brighton går in i matchen mot Liverpool med en positiv känsla. De har stått för två mycket övertygande segrar i de senaste matcherna. I förra omgången av Premier League åkte Brighton till Merseyside och besegrade Everton med hela 1-4 och i helgen slog man Middlesbrough med 1-5 i ligacupen. Med andra ord har hemmalaget hittat formtoppen inför matchen mot ett formsvagt Liverpool. I dagsläget skiljer det sig bara en poäng mellan lagen. De Zerbi och co har stora möjligheter till att faktiskt gå om de röda gästerna i helgen.

Liverpool behöver bli stabilare

Liverpool har inte varit något annat än en besvikelse så här långt denna säsong. Att Klopp och hans manskap ligger sexa i tabellen och hela 16 poäng bakom serieledarna Arsenal är för dåligt. Kollar man på vilka spelare som finns i Liverpools trupp borde man kunna åstadkomma mycket bättre resultat. Om Liverpool vill spela Champions League nästa säsong behöver laget hitta stabilitet. I dagsläget varvas nämligen förlusterna med vinsterna och man vet aldrig vilken sida spelarna har vaknat på. Klopp har onekligen mycket att jobba med om denna säsong ska sluta med något positivt.

Brighton fem senaste:

Middlesborough – Brighton 1-5

Everton – Brighton 1-4

Brighton – Arsenal 2-4

Southampton – Brighton 1-3

Charlton – Brighton 1-0

Liverpool fem senaste:

Liverpool – Wolves 2-2

Brentford – Liverpool 3-1

Liverpool – Leicester 2-1

Aston Villa – Liverpool 1-3

Manchester City – Liverpool 3-2

Mitt speltips Brighton – Liverpool (avspark 14/1 - 16:00)

Spännande match att vänta på lördag mellan ett formstarkt Brighton och ett Liverpool som är ur balans. Hemmalaget har sett riktigt starka ut de två senaste matcherna och borde vara självsäkra på att man kan plocka poäng här. Liverpool å andra sidan är alldeles för ojämna i sitt spel. Har Klopps gäng rätt dag kan de komma upp i nivå, men under den senaste tiden har det mesta gått på tomgång plus att de är tungt skadedrabbade. Jag tippar att Brighton löser poäng i denna match och mitt speltips blir att matchen slutar 1X (Brighton att vinna eller spela oavgjort).

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback