Annons

Brighton - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Brighton

Torsdag 25 april 2024

21:00 Brighton - Manchester City


Söndag 28 april 2024

15:00 AFC Bournemouth - Brighton


Hela spelschemat

När vi kollar odds vinnare Premier League för Brighton där Roberto De Zerbi förra säsongen tog över rollen som manager efter Graham Potters succé och lyckades göra ett minst lika bra jobb som ledde till plats 6 i engelska högstaligan, vilket innebär att klubben kommer få njuta av spel i Europa League. I vanlig ordning jagas flertalet spelare av de stora klubbarna. Bland annat har Mac Allister lämnat för spel i Liverpool, men Brighton är mästare på att få fram nya klass-spelare snabbt. Seagulls har värvat den lovande belgiska målvakten, Bart Verbruggen från Anderlecht.

Odds Brighton & Hove Albion Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen Brighton & Hove Albion i Premier League säsongen 2023/24

Brighton Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Topp 6 2,62
Topp 4 6,50

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Brigthon & Hove Albion

Styrkor

En fantastisk styrka i denna klubb är scoutingen av nya spelare. Brighton får fram flera toppnamn varje säsong som lämnar för de riktiga topplagen men lika snabbt tillkommer nya förmågor som man knappt hört talas om tidigare. En annan självklar styrka är rekryteringen av nya tränare. Graham Potter ersattes med en Roberto De Zerbi som lyfta laget ytterligare en nivå. Med nuvarande ledarskap kan "The Seagulls" etableras som ett lag för den övre halvan i ligan.

Svagheter

Svagheten ligger i att man inte riktigt kan mäta sig mot de allra största klubbarna i England och därav försvinner nyckelspelare på löpande band. Även om klubben skött det med bravur så här långt kan det komma till en punkt där man ej lyckas med värvningarna, vilket såklart kommer märkas på plan.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Laget kommer från kuststaden Brighton & Hove som ligger längst ner i södra England. Mellan åren 1979-83 hade klubben sin storhetstid när de spelade i First Division(dagens Premier League)och tog sig hela vägen till FA-cupfinalen 1983 som de förlorade mot Manchester United. De åkte sedan senare samma säsong ur högstaligan. Men sedan 2017/18 har de varit ett lag i Premier League.

Deras största rivaler är Crystal Palace.

Historik

Klubben uppstod 1901 och kallas för “Seagulls” eller “Albion”. De började att spela professionell fotboll i Southern League, men blev 1920 inröstade i det engelska seriesystemet och Football League.

Spelschema, Brighton

Torsdag 25 april 2024

21:00 Brighton - Manchester City


Söndag 28 april 2024

15:00 AFC Bournemouth - Brighton


Spelschema, Premier League odds 2023/24

Kommentarer

Feedback