Annons

Everton - Premier League odds 2023/24

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Spelschema, Everton

Hela spelschemat

När vi kollar odds vinnare Premier League för Everton ser det tungt ut för laget som de senaste två säsongerna i rad varit farligt nära att få lämna den engelska högstaligan. Sean Dyche var räddaren i nöden ifjol då laget till slut hamnade två poäng över nedflyttningsstrecket. Är det något som talar för att det inte blir lika jobbigt den här upplagan? Nej. "The Toffees" saknar både spets framåt och tyngd bakåt i dagsläget där den sköra truppen måste förstärkas ordentligt för att inte riskera degradering. Tar vi en titt på listan över nyförvärv så ekar det tomt. Jordan Pickford kan väl ändå inte rädda klubben för tredje säsongen i rad på egen hand?

Odds på Everton i Premier League 2023/24

Nedan ser du oddsen på Everton i Premier League säsongen 2023/24. 

Everton Premier League 2023/24 Högsta odds Spelbolag
Åker ut 4,00
Pickford vinner Guldhandsken 41,00

Betta på Premier League hos Expekt!

Information & Statistik: Everton

Styrkor

Pickford var förra säsongen återigen en av de stora anledningarna till att de fortfarande är ett lag i den engelska högstaligan. Han var fenomenal i målet när det verkligen gällde i slutet av förra säsongen. Pickford är helt klart lagets största styrka, sen kanske man får lägga till tränare Sean Dyche som ändå gjort ett bra jobb sedan han kom till denna klubb i förfall.

Svagheter

Yerry Mina och Conor Coady är två rutinerade pjäser som ej kommer finnas i Evertons trupp den här säsongen. Lägg till tappet av Anthony Gordon så saknas det även spets i laget. Calvert-Lewin Dominic bråkar ständigt med skadebekymmer och är inte han hel under den här säsongen, vem ska då göra målen? Nej detta Everton är på pappret inget lag för Premier League just nu och frågan är om inte laget äntligen åker ner till Championship.

Fakta om laget: Antal spelade säsonger, var är laget från, antal titlar

Laget kommer från staden Liverpool, deras hemmaarena, Goodison Park ligger 15 minuters promenad från Liverpool FC hemmaplan, Anfield. De har spelat i den engelska högstaligan 118 säsonger och spelat i divisionen under endast vid fyra tillfällen, 1930/31, 1951/52, 1952/53 och 1953/54. Nio gånger har de blivit engelska ligamästare, fem gånger har de vunnit FA-cupen, en gång har de vunnit cupvinnarcupen och nio gånger Charity Shield.

Deras största rivaler är Liverpool.

Historik

Klubben Everton bildades 1878 och vann sin första ligatitel 1890/91. Framtill att andra världskriget bröt ut tog de fyra ligatitlar och vann FA-cupen två gånger. Åren efter andra världskriget gick de in i en svacka där de mellan åren 1951 till 1954 spelade i divisionen under högstaligan. Men i början av 60-talet var de återigen tillbaka högst upp i seriesystemet och vann ligan två gånger(1962/63 och 1969/70. Senast de kunde titulera sig ligamästare var säsongen 1986/87. 1995 vann klubben FA-cupen och det var den senaste titeln Everton tog.

Kommentarer

Feedback