Annons

Speltips : Andrey Golubev/Denys Molchanov - Julian Cash/Henry Patten: 1

Matchcenter
18 maj 2023 at 11:30 - Tennis, Challenger
18 maj 2023 at 09:53 (Uppdaterad 18 maj 2023 at 13:29) 18/05
41
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 135,00%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Till Bethard
Mycket hög nivå på challengern i Bordeaux den här veckan. Både i singel men kanske ännu mer i dubbel där några av världens bästa par deltar.

De har vunnit mycket det senaste året, Cash/Patten. De har nästan bara vunnit, om man ska vara riktigt ärlig. Deras ranking släpar fortfarande lite, men de är ett riktigt starkt par på atp-touren, inget snack om det.

De har nu också gått bra på grus senaste månaden. Visserligen några förluster mot par som inte är jättebra men också en vinst på challengertouren och en final på atp-touren på grus. Det ska dock sägas. Båda de turneringar i USA där gruset är snabbt. 

Det är väl där jag har mitt frågetecken. Ser man till hur de spelar så borde de ha lite problem på grus då särskilt Patten inte har mycket till grundslag. De borde kunna få problem på det här underlaget som de inte har på andra underlag.

Golubev, minst sagt meriterad dubbelspelare som var i final i Franska öppna för bara ett par år sen. Molchanov har varit en spelare som pendlat mellan atp- och challengertouren i många år. Helt enkelt ett väldigt dugligt par, särskilt på det här underlaget. Båda två är utpräglade grusspelare.

Jag tror på skrällchans här och jag tycker oddset är bra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback