Reklam

Förhöjt odds på AIK vinst: Få 8.0 i odds på att AIK vinner mot Kalmar FF

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Den senaste gången AIK var kammade hem Allsvenskan var 2009. Sedan dess har det gått upp och ner. Men denna Allsvenskan har AIK visar ett av sina bästa prestationer någonsin. AIK är förlustfria på 15 matcher och det finns inga planer på att förlora mot Kalmar FF. För att göra det ännu mer spännande får du en odds boost på AIK vinst.

Betfair ger spelare generösa odds, som dessutom är förhöjda, på självklara matcher. Just nu erbjuds hela 8.0 i odds för AIKs tveklösa seger, bara från Betfair. Med en insättning, på minst 50 kronor, kan du få ut åtta gånger pengarna. Från 50 kronor till 450 kronor, det är ingen dålig affär. Oavsett hur du vänder på det så finns det en tydlig reward gällande risk/reward ratio. Det är uppenbart att denna kampanj är till spelarnas förtjänats.

 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

 

Hur du får 8.0 i odds på AIK vinst

  1. Gå till betfair.se 
  2. Skapa ett konto med bonuskoden ZFBMDU
  3. Spela för 50 kronor på AIK vinst över Kalmar
  4. Vinn 450 kronor om AIK vinner

Denna kampanj gäller endast för nya spelare som inte har registrerat sig hos Betfair förut. Först måste du registrera dig hos bookmakern. Bookmakern i detta fall är Betfair och då du registrera dig genom kampanjhemsidan kan du få tillgång till detta erbjudande. På detta sätt aktiveras erbjudandet automatiskt, resten behöver du inte oroa dig över.

Nästa steg blir att sätta in pengar på ditt konto. Betfair erbjuder en användarvänlig plattform som är enkel att förstå. Det brukar aldrig vara några svårigheter. Du bestämmer själv hur mycket du vill sätta in men det minsta beloppet är 50 kronor.

Så fort du har fått in dina pengar på kontot så är det dags att spela. På startsidan ser du vilka matcher som spelas. Om du trycker på AIK – KALMAR FF länkas du vidare till matchen där du även finner ditt förhöjda odds på matchen. Genom att spela för minst 50 kronor kan du få ut 450 kronor. Efter att oddsen är lagd kan du ta en bekväm plats i soffan och njuta av matchen.

 

AIK har inte förlorat en enda match denna Allsvenskan

AIK ligger fortfarande etta i listan denna Allsvenskan. De har dominerat 60% av matcherna, oavgjort på resterande 40% och förlorat 0%. Förra veckan krossa de Brommapojkarna med 5 – 1 där Nicoás Stefanelli gör en hattrick på under 50 minuter. Denna Allsvenskan har AIK spelat 15 matcher, vunnit 9 och 6 oavgjorda.

Kalmar FF kan inte redovisa lika imponerande siffror. Kalmar FF ligger långt ner i listan. Nere på åttonde plats finner man Kalmar FF som endast har vunnit 36% av sina matcher, oavgjort på 14% och förlorat hela 43% av alla matcher de spelat.

Siffrorna redovisar sig själv. Det är tydligt att oddsen borde vara högre för Kalmar FF. Men med Betfairäs generösa kampanj kan du spela på AIK vinst med 8.0 i odds.

Värt att nämna är att AIK inte bara vinner sina matcher, de krossar sina motståndare. Då det mött Trelleborg och Brommapojkarna har de gjort 9 mål. Det är otroligt imponerande då både Trelleborg och Brommapojkarna är duktiga lag som är ett stort motstånd för Kalmar FF.

Med detta sagt så har AIK en väldigt stor chans att vinna mot Kalmar FF. Kalmar FF har dessutom presterat sämre än vad de har gjort tidigare. Deras spelare är har inte presterat lika starkt som AIKs toppspelare.

 

 

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

 

Betfair’s regler och villkor

Som sagt så erbjuder Betfair denna kampanj till alla nya spelare som inte tidigare har registrerat sig på Betfair förut. Kontot måste dessutom vara registrerat i Sverige och du kan bara registrera en gång. För att delta i kampanjen behöver du bara skapa ett konto genom vår länk som länkar dig vidare till betfairs kampanjhemsida.

Du kan spela upp till 50 kronor på den förhöjda oddsen, därefter finns det inga gränser på hur mycket du kan spela för. Din insats måste läggas som en singlematch innan matchen startar. Om AIK vinner får du 8 gånger pengarna, det vill säga 450 kronor. Den vinst du får på den förhöjda oddsen måste du spela minst en gång med ett odds på minst 1.2.

Med dina vinstpengar kan du spela på både singlar och multiplar, på alla sporter, men det måste ske inom 90 dagar. Därefter kan du ta ut enkelt ta ut dina vinstpengar. Med dina vinstpengar kan du också välja att spela för vilket odds som helst men om det är under 1.2 kommer det inte uppfylla kravet.

Det är inte svårt att begripa systemet när man väl har börjat spela på Betfair. När du väl har fått ut dina vinstpengar så kan du göra vad du vill med din vinst.

18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback