Reklam

Betfair boostar oddsen på Malmö i CL-kvalet!

Denna kampanj är inte längre aktiv

Detta erbjudande är för nya kunder

Malmö är vidare i kvalet till Champions League, de ställs nu mot Vidi i den tredje omgången. Betfair erbjuder en väldigt förmånlig oddsboost till alla nya kunder, hela 7.0 på att Malmö vinner det första mötet på Swedbank Stadion.

Skapa ett konto hos Betfair här och få oddsboosten!

Så tar du del av del oddsboosten

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av de boostade oddsen på Malmö mot Örebro.

  1. Skapa ett konto hos Betfair och använd kampanjkoden ZFBMEB
  2. Lägg ett spel på att Malmö vinner över Vidi. 
  3. Maxinsats på spelet är 50kr.
  4. Vinsten betalas ut som gratisspel, gratisspelen ska placeras på minst 1.2 i odds för att bli uttagbara.

Formstarkt Malmö

Malmö har imponerat efter sommaruppehållet och har ett facit på 6-2-0 på sina senaste åtta matcher i Allsvenskan och kvalet till Champions League. Senast i Allsvenskan besegrade Malmö toppkonkurrenten Norrköping med 2-1 hemma i Skåne. Malmö inledde säsongen svagt och låg länge på den nedre halvan av tabellen. Nu har Malmö med sin nya tränare Uwe Rösler fått igång sitt spel och är placerat på sjätte plats i Allsvenskan. Under sommaren har Malmö värvat starkt, bland annat har Anders Christiansen återvänt från Gent som var Allsvenskans bästa spelare under säsongen 2017. Trots att Malmö har hela 11 poäng upp till serieledande AIK så kommer de att krångla sig in i toppstriden under hösten. 

Vidi vann den ungerska ligan förra säsongen, två poäng före tvåan Ferencvaros. Vidi gjorde en mycket starkt säsong och imponerade framförallt på hemmaplan där de var obesegrade under säsongen. Ungerska ligan har precis dragit igång igen och Vidi har på de två inledande omgångarna tagit fyra poäng. Vidi har hittils under kvalet till Champions League slagit ut F91 Dudelange från Luxemburg och Ludogorets från Bulgarien. 

Malmö är otroligt hemmastarka och har endast en förlust på hemmaplan den här säsongen. Vidi har under kvalet till Champions League fortfarande inte vunnit på bortaplan. Ett formstarkt Malmö kommer bli en riktigt svår uppgift för Vidi, speciellt i den första matchen på Swedbank Stadion. 

7.0 på Malmöseger!

Regler och villkor för oddsboosten

  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder hos Betfair.
  • Maxinsats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Du kan inte använda Cash Out på ditt kvalificerade spel. 
  • Eventuell vinst blir utbetalat som gratisspel.
  • Gratisspelen ska användas på lägsta odds 1.20 för att bli uttagbara.
18+ | Regler och villkor gäller.
Feedback