Då var det äntligen dags att kolla till dam vm odds till finalen den kommande helgen där vi kommer få se en hel-europeisk VM-final mellan Spanien och England. Vi på Betting.se har självklart laddad upp med allt ni behöver inför avgörandet så som de senaste oddsen, bästa bonusarna, nyheterna och självklart speltips. Häng med!

Spela på VM-finalen hos Expekt!

Söndagen den 20 augusti sparkar vi igång damernas VM-final 2023 och det är på Olympic Stadium i Sydney, Australien som det kommer avgöras. Det här blir den nionde dam-finalen i ett världsmästerskap, och vi får spola tillbaka tiden till 2003 för att hitta den senaste finalen mellan två europeiska länder.

Varken Spanien eller England har tidigare varit framme hela vägen till en final i ett VM tidigare. England har dock mer erfarenhet från finalspel då man är regerande Europamästare samt varit i EM-final totalt tre gånger.

England är obesegrade så här långt i turneringen där man dock hade en del svårigheter mot Nigeria i åttondelsfinalen som fick avgöras på straffar. Spanjorskorna har en förlust, vilket var i gruppspelet mot Japan. I övrigt har det spelmässigt sett väldigt bra ut men det krävdes förlängning mot Nederländerna samt ett sent avgörande på stopptid mot Sverige.

Sugen på en bonus till VM-final? Läs om de bästa bonusarna på dam vm fotboll 2023!

Odds på VM-finalen mellan Spanien - England

Ska man lita på oddssättarna så har vi en riktig rysare att se fram emot på söndag. Så gott som helt jämna odds vid släpp och det är väldigt svårt att skilja åt de bägge lagen som imponerat under mästerskapets gång.

Nedanför har vi samlat alla odds på Spanien - England i dam-vm.

Bilder från när England vann EM-guld förra året.

Senaste möten Spanien - England

Nedanför visar vi alla inbördes möten mellan Spanien och England.

När lagen senast möttes var i förra årets EM-slutspel där vi fick se en riktig kvartsfinal-rysare. Spanien tog ledningen i början av den andra halvleken men man skulle tappa det. Ella Toone kvitterade i slutet och Georgia Stanway blev matchhjälte då hon avgjorde i förlängningen. Kan vi möjligtvis få se en spansk revansch?

Spelbolag med odds på VM-finalen 2023

Nedanför listar vi spelbolag med bäst odds på Spanien - England i finalmatchen i dam-vm. Vi tar hänsyn till spelutbud, odds, liveodds och bonus när vi jämför spelbolagen.

100% gratisspel upp till 1500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Support dygnet runt
yiu
Bra utbud på inhemska ligor
Generös välkomstbonus
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.

Ytterligare villkor: Giltig för nya spelare vid första insättningen på minst 100 kr. Spelet lagt med min. 1,80 odds matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21.
Villkor och krav:  Referera till Expekt för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Min insättning 100 kr.

Snygg sajt
Spela utan konto
Stort utbud av sporter
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till FastBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting utan registrering
Sätt in direkt med BankID
Extremt snabba utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: Omsättningskrav 8x på sport min. odds 1,80.

Villkor och krav:  Referera till Snabbare för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeÅldersgräns 18 år. Bonuserbjudande gäller endast nya kunder vid första insättnings- och speltillfälle. Minsta insättning är 100 kr för att aktivera välkomstbonusen. Du kan endast ta del av ett välkomsterbjudande. Gäller i 90 dagar. Om du inte kan se din bonus så vänligen kontakta kundtjänst. Bonusen kan enbart aktiveras av dem innan första speltillfället.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Startelvor Spanien - England 

Så fort startelvorna blir offentliga ser du respektive lags uppställning här nedanför.

FAQ: Spanien -England VM final 2023

Här får du svar på de vanligaste frågorna kring Spaniens finalmatch mot England i dam vm.

När spelas finalen i Dam-VM 2023?

Finalen i Dam-VM 2023 mellan spanien och england spelas söndagen den 20 augusti klockan 12.00.

Var kan man se finalen i dam vm 2023?

Se vår tv och livestream guide dam vm fotboll för all information.

Var hittar man bästa speltips till finalen i dam vm 2023?

dam vm fotboll tips samlas alla våra speltips under fotbolls vm damer 2023.