Äntligen dags för det första mötet i Champions Leagues åttondel 2023 mellan giganterna Liverpool och Real Madrid. Lagen har en häftig historia mot varandra i denna turnering och vi förväntar oss nytt drama av högsta klass. Vi går här igenom oddsen och de senaste nyheterna inför tisdagens drabbning.

Spela på Liverpool - Real Madrid hos Unibet!

Odds på Liverpool - Real Madrid

När oddsen på åttondelsfinalen mellan Liverpool och Real Madrid släpptes stod de förstnämnda som tydlig favorit att ta sig vidare från detta dubbelmöte. Efter Liverpools stora problem på slutet har det nu blivit ombytta roller och Los Blancos står som favoriter att lösa biljett till kvartsfinalen. Mer info mellan Liverpool - Real Madrid  rekommenderar vi att ni besöker vårt matchcenter.

Inför tisdagens möte på Anfield har vi Liverpool som favoriter med ett odds som ligger runt 2,30. I skrivande stund sticker Unibet ut en del med ett pris på 2,43 för raka hemmasegern. Efter "Reds" fina seger i Newcastle, där man avgjorde tidigt efter mål av Darwin Nunez och Cody Gakpo så kommer laget med boostat självförtroende och siktet inställt på att få en bra start på detta dubbelmöte.

Hur man spela på Liverpool-Real Madrid?

  1. Välj det spelet du vill placera odds på Liverpool - Real Madrid
  2. Skapa ditt spelkonto. 
  3. Placera ditt/dina spel.
  4. Hoppas på att dina spel går in.

Läget ljusnar i Liverpool

Efter en tyngre period i ligaspelet kom till slut den reaktion som de flesta väntade på. Liverpool gick ut och visade sitt gamla jag igen när man redan efter 17 minuter hade ledningen med 2-0. Först ett viktigt mål av Darwin Nunez som äntligen börjar få utdelning och sedan Cody Gakpo som efter ett fantastiskt pass från Mohamed Salah kunde göra mål för andra matchen i rad.

Efter den pigga starten var det inte mycket att hurra över och trots Nick Popes röda kort stannade siffrorna på 2-0. Viktig seger för Jurgen Klopp som nu helt otroligt har bra häng på topp 4-placeringen.

Luis Diaz, Ibrahima Konate, Thiago Alcantra och Calvin Ramsay är spelare som saknas till första mötet och Klopp ser ut att fortsatt ge chansen till  mittfältstalangen Stefan Bajcetic som gjort det strålande på slutet och även blev matchens lirare mot Everton.

Real Madrid med god form

Det blir svårt att komma ifatt Barcelona i La Liga där Real Madrid just nu halkar efter med åtta poäng. Med god distans ner till trean Real Sociedad känns andraplatsen så gott som spikad redan, och man kan satsa för fullt på CL-spelet.

Stabil insats och 2-0-seger i helgens tuffa ligamatch borta mot Osasuna och innan den krossade man jumbon Elche med 4-0 på hemmaplan. Formkurvan pekar uppåt perfekt inför åttondelsfinalen för Carlo Ancelottis gäng trots att man stundtals saknat nyckelspelare.

Viktiga mittfältsduon Aurelien Tchouameni och Toni Kroos saknas här och ersätts av Eduardo Camavinga och Dani Ceballos. Karim Benzema vilades i helgens match men förväntas vara tillbaka från start på Anfield.

Startelvor Liverpool - Real Madrid

Hur lagen möjligtvis kommer ställa upp på tisdag:

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Bajcetic, Fabinho, Henderson; Salah, Gakpo, Nunez

Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba; Ceballos, Camavinga, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

Liverpool - Real Madrid: Head to head

Lagens senaste fem möten:

  • Liverpool - Real Madrid 0-1
  • Liverpool - Real Madrid 0-0
  • Real Madrid - Liverpool 3-1
  • Real Madrid - Liverpool - 3-1
  • Real Madrid - Liverpool 1-0

FAQ Liverpool - Real Madrid


Få svar på de vanligast ställda frågorna om Liverpool - Real Madrid 2023.

När spelas Liverpool - Real Madrid?

Matchen spelas den 21 februari klocan 21.00. Spana in fullt spelschema i Champions League.

Var kan jag se Liverpool - Real Madrid?

Läs allt om hur du kan se matchen i Champions League på  C More.

Vilket lag är favoriter av Liverpool - Real Madrid?

Spelbolagen har Liverpool som favoriter i det första mötet.

Var hittar jag speltips på Liverpool - Real Madrid?

Här hittar du alla Champions League tips och speltips mellan Liverpool - Real Madrid.

Var hittar jag en bonus till Liverpool - Real Madrid?

Läs om betting bonusar här.