Annons

Speltips : Liverpool - Real Madrid: Under 3,0 Mål

Matchcenter
21 februari 2023 at 21:00 - Fotboll, Europa - Champions League
Anfield    Istvan Kovacs
20 feb 2023 at 15:10 (Uppdaterad 21 feb 2023 at 22:55) 20/02
15
0

Champions League - Åttondelsfinal

Chance (over-exact-under): 25-30-45%
Spelvärde: 109,65%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Bet: 5
Hit/Miss: 2-5
Expekt Till Expekt
Vi rekar åttondelen mellan Liverpool och Real Madrid på Anfield där jag på nytt har valt att gå för ett underspel.

Liverpool söker revansch

Det har gått några månader nu sedan knallen i Champions League, där Real Madrid lite överraskande gick hela vägen och till slut slog Liverpool i finalen. Något som talar för en snabb revansch? Nja, såklart kan man trycka på frånvaron av Aurelien Tchouameni och Toni Kroos på mitten, men samtidigt har vi sett klart godkända ersättare på slutet med Camavinga och Ceballos.

Vi såg även ett Liverpool som efter den pigga starten mot Newcastle vek ner sig totalt, och kunde bjudit bort både ett och två mål, trots en man mer på planen.

Real Madrid kommer från två stabila segrar i ligan där man även lyckats hålla tätt. Det är bra med rutin i backlinjen hos gästerna som förväntas ställa Carvajal, Militao, Rudiger och Alaba.

Inledningen kommer bli otroligt viktig och skulle det bli ett tidigt mål för Real så riskerar vi såklart en rejäl urspårning. Mållöst första 30 och vi troligtvis kommer få se två försiktiga lag under resten av matchen.

Jag har tidigare nämnt hur matcher i större turneringar ofta tenderar till att bli relativt försiktiga och förra veckans CL-matcher blev ytterligare ett exempel.

Vi får hoppas att det inte blir någon slags "utjämningsvecka" här, men hur som tycker jag att 3.0-linan på förhand känns vettig.

Speltips Liverpool - Real Madrid

Mitt speltips till första mötet blir Under 3.0 asian line till 1,77 hos Expekt.

Karim Benzema gjorde visserligen två straffmål mot jumbon Elche nyligen för att sedan stå över helgens match i ligan mot Osasuna. Hur är statusen där egentligen? Lite tveksam och visst spelar dom där små procenten in i spelet.

Båda lagen har hållit nollan de två senaste matcherna och kommer med mycket nyttig rutin i backlinjen. Det har varit en del tveksamheter i hemmalagets defensiv denna säsong men tycker ändå det går åt rätt håll.

Känns som jag är ensam om att tro på lite mål här och som sagt kommer allt hänga på hur första 25-30 går.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback